Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. július 17., kedd

Lesz amnesztia?Bűnözők országa leszünk?

 Imagini pentru dancila viorica
Viorica Dăncilă.Forrás : gov.ro 

Forró a hangulat ezekben az órákban Romániában.Mindenki azt találgatja ,hogy a mai,vagy a csütörtöki kormányülésen lesz amnesztia kormányrendelet által.Az összes román hírcsatorna ezzel a kérdéssel foglalkozik,mert ha lesz amnesztia, akkor a PSD elnöke Dragnea tiszta lappal indulhat a jövő évi elnökválasztáson. Viorica Dăncilă vállán Románia jövője nyugszik,mert ha aláírja a kormányrendeletet , nemcsak Dragnea lehet szabad,hanem a többi korrupt politikus és sok bűnöző. Volt látogatóban a Velencei Bizottság,de hiába, mert a kormánykoalíció hajthatatlan.Nem enged a nyomásnak.Végig viszik azt, amit elkezdett.

Románia imádzsán sokat fog rontani,ha lesz amnesztia,de ezzel nem törődnek az érintettek. Megpróbálják a lehetetlent.Tisztára mosni a korrupt politikusokat. Személyes véleményem az,hogy a történelem ismétli önmagát,mert a modernkori Románia történelmében többször volt hasonló helyzet.Miért változtassanak,ha sikeres a politikájuk?Majd csak lenyeli az EU ezt is.A háttérben olyan dolgok történtek,melyek azt vetítik előre,hogy nem számíthatunk valami jóra. Reménykedni lehet a nagyhatalmak erejében,mert a politikusaink csak ebben a helyzetben " engednek".A jelszavuk : azt tehetnek, amit akarnak ' 

Ha a bűnözőket ránk szabadítják,akkor félhetünk.Igaz,hamarosan vissza kerülnek ahonnan jöttek.Jó hír a számukra,hogy luxus börtönök várnak rájuk,mert ha összezsúfolva lesznek,a CEDO komoly pénzbüntetéssel fogja sújtani a kormányt. Miből fizetnek?A költségvetésből.

Még van néhány óránk,esetleg napunk,hogy érvénybe lépjen az amnesztia.Csak reménykedhetünk,hogy végül nem lesz'

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése