Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. szeptember 24., kedd

Megkezdődött Váradon az autósok kálváriája : kerüljék el a Baross (Dacia) híd, a Sztaroveszky (Magheru) út és a Strand sétány környékét

  
Forrás : Bihari Napló 


"Az első nap tapasztalatait összegezve azt ajánljuk: a Nagyváradon autózók, ha tehetik, kerüljék el a Baross (Dacia) híd, a Sztaroveszky (Magheru) út és a Strand sétány környékét." - írja Pap István a Bihari Naplóban. Mi történt?Idézet a cikkből : 


"Hétfőn délelőtt zártak le menetirányonként egy-egy sávot a nagyváradi Baross (Dacia) hídon, de az autósok már napokkal korábban megszenvedték a változásokat az ott lévő közúti csomópontnál. Ahhoz ugyanis, hogy hétfőn minél hamarabb és minél könnyebben le lehessen zárni a járdák melletti sávokat, már két nappal korábban felfestették a híd és az északi hídfőnél lévő kereszteződés aszfaltjára az ideiglenes, sárga színű útjelzéseket, csakhogy nem törölték le a fehér felfestéseket. Emiatt aztán az autósok által a közösségi oldalakon írt beszámolók szerint közlekedési kalamajka alakult ki, ugyanis voltak autósok, akik a sárga, és voltak, akik a fehér felfestéseket vették figyelembe." 


Valószínűleg a munkálatok elhúzódnak,mely azt jelentheti, a váradiaknak meg kell szokják a forgalmi dugókat,különösen reggeli és délutáni időszakban az iskolakezdés előtt és után.Sok váradit érint,ezért jó lesz,ha felkészíti az idegrendszerét,ha a Baross (Dacia) hídon fog közlekedni.Mi lesz a híd korlátaival?Nem tudható pontosan.Az tény,hogy új korlátok lesznek.Nagyvárad átalakítása áldozatokkal jár ... 



"A hídátalakítási munkálatok egyébként a járdákat a közutaktól elválasztó korlátok levágásával és elszállításával kezdődtek. Az alig két éve újrafestett korlátokat most elszállítják, és nem tudni, mi lesz a további sorsuk: lehet, hogy még felhasználják azokat, de az biztos, hogy a Baross hídra már nem kerülnek vissza – mondta lapunknak Petri Csilla, a városháza sajtóosztályának munkatársa. Hangsúlyozta, hogy a korlátokat le kellett vágni, hiszen azok helyén fogják bővíteni a közúti sávokat, és azt is közölte, hogy új korlátokat helyeznek majd a járdákra."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése