Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. szeptember 15., vasárnap

Harc a terrorizmus ellen : golyóálló sisakokat vesznek a nagyváradi rendőrségnek

Forrás : Bihari Napló 


"Megszavazta a nagyváradi helyi tanács a város költségvetés-kiegészítését. A Rimanóczy-szoborra szánt pénz átcsoportosítása és a városi kórház büdzséjének elfogadása további vitát szült a tegnapi rendkívüli testületi ülésen. Ugyanakkor terrorelhárításra használatos eszközöket vásárol a város a csendőrségnek." - írja Pap István a Bihari Naplóban. 


A helyi tanács ülésén ismét Kirei Melinda RMDSZ tanácsos volt az ellenzék "szóvivője".A kétharmados többséggel rendelkező PNL frakció mindent megszavazott ,nem vette figyelembe az ellenzék javaslatait .A legrejtélyesebb döntés a golyóálló sisakok vásárlása volt ,128 ezer lej értékben. A miértre keresem a választ.Az egyik az lehet ,hogy Nagyvárad a terroristák célpontja lehet .A másik, hamarosan kitörhet egy utcai harc és a felfegyverzett nagyváradiak lövöldözni fogják a rendőrség tagjait.Ezt nehezem tudom elhinni. A harmadik oka az lehet ,hogy el kell költeni a közpénzt. Ha a terroristák elolvassák a cikket ,mesze elkerülik Nagyváradot ?Mi történt? Idézet a cikkből :

"Az elfogadott költségvetés-módosítás értelmében a váradi önkormányzat vásárol húsz golyóálló sisakot, szintén húsz golyóálló mellényt és egy golyóálló védőpajzsot összesen 128 ezer lej értékben, "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése