Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. október 21., szerda

Forgalomkorlátozás a Kórház utcában

"Legutóbbi gyűlésén az önkormányzat közlekedési problémákkal foglalkozó műszaki bizottsága forgalomkorlátozásról döntött a Kórház/Pasteur utcában"- írja az erdon.ro.

Teljes cikk : 
"Ez azt jelenti, hogy október 21. és november 10. között egyirányúsítják, vagyis a Dózsa György utcát a Magheru/Sztaroveszky sugárút irányából lehet megközelíteni a Környezetvédelmi Kar felől, és egészen a Megyei Kórházig, illetve tovább is ebbe irányba lehet haladni. Ugyanakkor a Branului és a Colinelor utcák a Dózsa György utca felől a Megyei Kórház előtti parkolón keresztül, a Kórház utcán át közelíthetőek meg. A forgalomkorlátozást a Construcții Bihor igényelte, mert távhőrendszer korszerűsítési munkálatokat végez a Kórház utca- Magheru sugárút/Sztaroveszky sugárút- Dózsa György út környékén.

Buszvonalak

Ezzel párhuzamosan október 21-től a 13-as és 14C jelzésű buszok útvonala is módosul. A December 1. park felé menő 13-as busz a Kórház utcán folyó munkálatok miatt a Dózsa György úton halad tovább úgy, hogy megáll a Barbu Ştefănescu Delavrancea utcával való kereszteződésnél, és a Környezetvédelmi Kar közelében. A Megyei Kórház felé az útvonal nem módosul.
A 14 C busz a Cazaban utca felé a Principatelor Unite – Constructorilor – Kaszárnya tér – Roşiorilor – T. Vladimirescu/Körös utca vonalon halad. Megáll a Principatelor Unite utcán a híd mellett, valamint a 76. számnál és a Roşiorilor utcán, a központ irányába pedig a T. Vladimirescu /Körös utca 42. számnál és a 14. számnál. A változtatás addig marad érvényben, míg megnyitják a Szent László hídat a gyalogosforgalom előtt."
Forrás : erdon.ro

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése