Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. október 12., hétfő

Csődbe megy a Bihar FC - Mivel lepték meg az ultrások a játékosokat?

 
LECŢIE DE CARACTER. La câteva ore după ce oficialii FC Bihor au aflat de condamnarea la faliment, jucătorii au învins miercuri pe Metalul Reşiţa (2-1) şi sâmbătă pe Şoimii Pâncota (1-0). Au fost printre ultimele partide disputate în actuala formulă, întrucât lichidatorul judiciar le va desface contractele.
Forrás : ebihoreanul.ro

Az ebihoreanul.ro búcsúzik a Bihar FC-től egy nagyon lehangoló cikkel.A cikk szerint a bíróság döntése értelmében elindították a csődeljárást,mely azt jelenti,hogy mindent eladnak amivel rendelkezik a klub.Ez azt jelenti,hogy ha az adósságot nem tudják kifizetni, akkor a Bihar FC-t visszaléptetik a bajnokságtól és jövőre a megyei bajnokságban kezdheti a feljutást.A cikkben részletesen olvashat arról ,kik okozták a Bihar FC adósságát.Senki nem vállal felelősséget,csak a másikra mutogat.A cikkben ismét azt olvassuk, hogy a Bihar FC a NAC jogutódja,mely nem igaz.A NAC 1963-ban véglegesen megszűnt.Bármi volt,az nem számít,mert a szurkolóknak lehangoló a csődeljárás bejelentése.A "sírásók" végleg elássák a klubot.Rossz rágondolni,hogy a jövő szezonban a megyei bajnokságban kezdik.Volt hasonlóra példa más kluboknál is. Reménykedni lehet,de a jelenlegi vezetés nem szereti és nem támogatja a nagyváradi futballt.Jövőre választás lesz és jó volna sok szavazat a szurkolóktól.Vajon átverik a szurkolókat?2016-ban meglátjuk.

Fotbaliştii au fost premiaţi de galerie! 
 Forrás : bihon.ro

A Jurnalul Bihorean beszámol arról,hogy a szombati meccs után 10 ultrás bement az öltözőbe és átadtak 200 eurót a csapatnak,melyet egy Belgiumban élő szurkoló küldött nekik.Megható jelent volt amikor az ultrások 200 lejt adtak át a csapat tagjainak.Egy Angliában élő szurkoló mindegyik játékosnak egy pizzát fizetett.Valódi meglepetés volt,melyet sokáig nem fognak elfelejteni a játékosok.
Cikk : bihon.ro 


Érthető volt a Bihar FC labdarúgóinak öröme a szombati győztes találkozó végén 
Érthető volt a Bihar FC labdarúgóinak öröme a szombati győztes találkozó végén.Forrás:reggeliujsag.ro

Mi történt szombaton a Bodola Stadionban? Olvassa el a reggeliujsag.ro cikkét .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése