Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. július 20., hétfő

M4: talán nálunk is

M4: talán nálunk is 
"Kérhetik az előfizetők az M4 felvételét az RCS & RDS által működtetett televíziós műsorrácsba. Hogy ott is lessz-e, még nem tudni."- írja az erdon.ro.A teljes cikk : 
 
"Elindult szombat reggel, élő adással, a magyarországi köztévé első, tematikus sportcsatornája (M4), amely magyar és több rangos nemzetközi sporteseményről számol majd be. Térségükben óriási piaci részesedéssel főleg az RCS & RDS cég működtet előfizetéses kábeltévé- és műholdas tévé-szolgáltatásokat, így hozzájuk fordultunk, azt tudakolva, felveszik-e kínálatukba ezt az új adót is. Mint megtudtuk, ez már napirenden van, de döntés még nem született. Ám akik az ügyfélszolgálatot hívják fel (ami magyar nyelven is elérhető: 031–4004011), azok igénylést regisztráltathatnak ilyen témában. Ehhez semmi más nem kell tenniük, mint szólni a diszpécsernek, hogy regisztrálja az M4 igénylését a hívó fél részéről, és egy gombnyomással az illető ügyfélszolgálati alkalmazott ezt meg is teszi. Ez bekerül az RCS & RDS rendszerébe, és elmondásuk szerint ha sok igénylés érkezik, az is befolyásolhatja a döntést.
Műsorszerkezet
Egyébként a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) közleménye szerint az ingyenesen fogható M4 Sport foglalkozik az összes magyarországi érintettségű fontosabb sporteseménnyel, valamint a magyarországi öt látvány- és 16 kiemelt sportággal is, mindezt úgy, hogy “közben szórakoztat és a sport szeretetére nevel”. Az új csatorna révén pedig a különleges tartalmak is jobban megtalálják majd közönségüket, nemcsak elérhetővé, hanem kiszámíthatóbbá is válnak. A tájékoztatás szerint itt lesz látható a július 26-i Formula–1-es Magyar Nagydíj, akárcsak a pénteki szabadedzések és a betétfutamok. Kiemelt tartalomként említik emellett a labdarúgó Bajnokok Ligája, a hazai labdarúgó-bajnokság, a jövő évi riói olimpia és a labdarúgó Európa-bajnokság, valamint a világbajnokság közvetítését. Az OTP Bank Liga 2015/16-os szezonjának mérkőzéseit is a hétvégén indult M4 Sport közvetíti."

 Forrás : erdon.ro

 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése