Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. szeptember 28., hétfő

RMDSZ elemzése a helyhatósági választások után - „Terepre kell menni, és nem félni a bírálatoktól”

Az RMDSZ kielemezte,kiértékelte a helyhatósági választások eredményeit.Összeségében elégedettek amit elértek vasárnap.Voltak szavazókörzetek ahol győztek és veszítettek. Bihar megyében 21 polgármester nyert az RMDSZ színeiben.Nagyváradon 4 RMDSZ-s tanácsos lesz,majdnem 5,a megyében második helyre kerültek.A Biharország cikkében arról olvashatunk,hogy létezik egy egyeztetés az RMDSZ és a NLP (PNL) között.Az RMDSZ megyei és városi vezetősége köszönetet mondott azoknak,akik részt vettek a helyhatósági választásokon.

Szabó Ödön kiemelte,hogy kell vállalni a terepmunkát,beszélgetni kell a választókkal személyesen és el kell fogadni a kritikákat is.A jövőben mit kell tenni?Szabó Ödön szavait idézem : „Terepre kell menni, és nem félni a bírálatoktól”. Nagyon sok munka áll az RMDSZ előtt.Sikerült egy " tüskét" odaszúrni a magyar ellenfélnek.Nem volt ellegáns a hasonlat,de érthető,mert az EMSZ több helyen győzött,illetve szavazatokat "ellopott".  

A három magyar párt meddig nyalogassák a " sebeiket " ? A következő erőpróba, a parlamenti választásokig csak két hónap van hátra.Fájdalmas leckét kaptak,levonják a tanulságokat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése