Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. szeptember 8., kedd

Orizont lakónegyed : 12 család lakás nélkül marad? Călin Raita a maffia áldozata?


Fotó : Bihoreanul 

Egyre jobban bonyolódik a helyzet a Hegyközpályi Orizont lakónegyedben.Călin Raita befektető, vállalkozó felépítette engedély nélkül az Orizont lakónegyedet, majd olcsón eladta a lakásokat. 12 család kapott felszólítást, fizesse ki a terület illetékét, mert ha nem, eladják a lakásukat.Miér? Mert Călin Raita nem fizette ki, akkor amikor kellett volna. Az eBihoreanul cikkében olvashatja a részleteket. 
 
12 család lakás nélkül maradhat? A cikk szerint igen, ha nem fizetnek, vagy nem egyeznek meg a bankkal.Az ügy érdekessége, senki sem felelős a történtekért, csak a jóhiszemű vásárló, a tulajdonos.Tiszta CF-vel vették meg a lakásokat.Nem különös? Van egy közmondás :" Olcsó húsnak, híg a leve!".Ezt nem tudták a pórul járt lakástulajdonosok. 

Tetszik Călin Raita védekezése, a maffia és a bank ellen harcol.Ő nem hibás.Lehet igaza van, lehet nem, tanulni kell ebből az esetből, ugyanis gomba módra építenek Váradon és környékén lakóparkokat.A vevőnek többször el kellene gondolkoznia, mielőtt vásárol egy lakást.
 
Călin Raita befektető,vállalkozó köszöni szépen,jól van.A felfüggesztett börtönbüntetését építkezéssel tölti.A Kert/Avram Iancu utcában majdnem felépült a lakópark és az irodák ...
 
 
Saját fotó. A Kert /Avram Iancu utában készült.




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése