Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. szeptember 26., péntek

Ponta nem holokauszttagadó?

Romániában minden megtörténhet.Mint ismeretes Ponta miniszterelnök Basescu 10 éves korszakát Románia élén a náci rezsimhez hasonlította.ActiveWatch médiafigyelő szervezet feljelentette a miniszterelnököt.Milyen választ kapott? 
Nem holokauszt-tagadó a román kormányfő a disz-kriminációellenes hatóság szerint
A CNCD felmentő határozatánál azt vette figyelembe, hogy a nyilatkozat nem utal a zsidó közösségre, s nem a zsidó közösség panaszkodott diszkriminációra – magyarázta Asztalos Csaba. Hozzátette: a határozat indoklásában a CNCD mindazonáltal elhatárolódik az összehasonlítástól, amelyet a maga részéről “enyhén szólva szerencsétlennek” tart.
“Megkerestük az Elie Wiesel Nemzeti Holokausztkutató Intézetet, illetve a zsidó hitközség vezetőit: mindkét részről úgy értékelték, hogy ezt nem lehet holokauszt-tagadásnak minősíteni” – számolt be a CNCD elnöke.Teljes cikk : erdon.ro
Ponta üdvözölte a CNCD határozatát a Facebook oldalán és megígérte jó államelnök lesz ,ha megválasszák. A zsidó újév alkalmával üdvözölte a romániai zsidókat a Facebook oldalán '
Nagyon fontos számára a békés kapcsolat a zsidókkal,mert a sógora is zsidó ember.A zsidók megbocsájtanak Pontának?Ha megbocsájtanak ,mit fognak mondani ha még fog használni hasonló kifejezéseket? nem tudom,de Romániában minden megtörténhet.

Nagyváradot nagyobbrészt a zsidók építették újjá.Emlékük miatt is én szégyellem magamat ...Sajnálom a történteket,de ha ilyen politikusaink vannak,akkor mit lehet tenni.Tenni lehet novemberben.A nagyváradi zsidók szenvedéseiről olvashat a zsidomult.hu -n.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése