Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. szeptember 26., péntek

Csocsesz és zenekara a hegyközcsatári Szüreti Bálon

Biztosan sokan szeretik Csocseszt és zenekarát.Ha szeretné látni,hallani őket menjen el a hegyközcsatári Szüreti Bálra , mely szeptember 27-én lesz megtartva.Csocseszék éjfélkor lépnek fel. A belépés díjtalan.Jó szórakozást '
Forrás : facebook.com 

Szombaton, szeptember 27-én ismét megrendezésre kerül Hegyközcsatárban a már évek óta hagyománnyá vált szüreti bál.
A rendezvény szombaton délelőtt 10,30 órakor egy ökumenikus Istentisztelettel kezdődik a hegyközcsatári római katolikus templomban, majd a népviseletbe öltözött táncosok feldíszített szekereken, elől lovas legényekkel, elindulnak a szomszédos falvakba hívogatni, Hegyköztóttelek, Síter, Hegyközújlak, Hegyközpályi, érintésével, majd visszatérnek Hegyközcsatárba, amikor este 8 – kor elkezdődnek a mulatságok.
Az egész est jó hangulatát, és a zenét az érmihályfalvai Nosztalgia zenekar szolgáltatja.
Éjfél előtt fellépnek a hegyközcsatári Szalmavirág néptáncosai is, hogy egy kis színt és jókedvet vigyenek be a mulatságba, majd éjfélkor az idei hegyközcsatári szüretibál sztárvendége Csocsesz és zenekara mulattatja a szórakozni vágyókat.
Az egész rendezvény főszervezője és összefogója, a községi RMDSZ és a CSATISZ, a 12. Szent Ágoston cserkészcsapat, valamint a Szalmavirág néptánccsoport.
A belépés ingyenes, büfé biztosítva, a szervezők szeretettel várnak minden szórakozni vágyót.
Forrás : facebook.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése