Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2022. február 1., kedd

Hiábavaló a lakók tiltakozása!

Röviden egy szóval össze lehet foglalni hatvan lakó tiltakozásának az eredményét, " hiábavaló ".Idézek a Bihari Napló online cikkéből : 

" A nagyváradi George Enescu utca lakói tiltakoznak az ellen, hogy a lebontásra ítélt volt fizetéses poliklinika helyén háromemeletes tömbház épüljön. A tiltakozásuk, úgy tűnik, hiábavaló. " 

Mi a megválasztott polgármester véleménye? Idézek Pap István cikkéből : 


"A felsorolt érvek nem győzték meg Florin Birta polgármestert, aki válaszában minden felelősséget az illetékes intézményekre hárított. „Ennek az anyagnak az előterjesztése mindaddig nem történt meg, amíg nem rendelkeztünk az összes jóváhagyással, többek között a kulturális bizottságtól, a város területrendezési bizottságától és másoktól” – jelentette kia Birta, hangsúlyozva azt, hogy a terv minden törvényes előírásnak megfelel. Ezt követően megjegyezte: „Az, hogy ez az épület beleillik-e annak az övezetnek az épített környezetébe, nem az én tisztem megállapítani, mert nem vagyok szakember, de az öné sem, mert ön sem az, és azok a szakemberek, akik jóváhagyták ezt, egy kicsit jobban értenek hozzá, mint mi” – fogalmazott a polgármester. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése