Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2022. január 23., vasárnap

Jó hír a váradiaknak : nagypiacnál lefúrták cölöpöket,melegítik a betont,októberig kell elviselniük a forgalomkorlátozást '

 

 
Munkálatok a nagypiac előtt.Fotó : erdon.ro 

Jó hírt olvashatnak a váradiak a Bihari Napló online cikkében, lefúrták a cölöpöket a nagypiac közelében épülő aluljárónál.A munkálatokat a tél nem korlátozza,mert a betont melegítik,ezáltal a kijelölt ütembe haladnak.Meddig kell elviselni a forgalomkorlátozást?A cikkben azt olvashatjuk,hogy októberben lesznek készen a munkálatokkal.Addig ha tudja,kerülje el ezt a csomópontot,mert két sávban közlekedhetnek a villamossineken.Milyen lesz ? Idézek a cikkből : 

"A munkálatok során, mint már említettük, aluljárót építenek a Ghillányi és a Vámház (Evreilor deportați) utcák kereszteződésében, itt két körforgalmat is kialakítanak, ezek alatt halad majd el az aluljáró. A felszínen a villamosok zöld utat kapnak majd a tovahaladásra. Mindemellett öntözőrendszert is kiépítenek itt, felújítják a járdákat és a gyalogos övezeteket, valamint a bicikliutakat és a megállókat, ugyanakkor fákat és cserjéket is el fognak ültetni." 

Képet alkothat a jelenlegi helyzetről a eBihoreanul által készített fotók alapján. 
 
 



 Fotó : erdon.ro. 

Videókat nézze meg ' 


 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése