Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2021. november 30., kedd

Világrekord-kísérlet Nagyváradon

 

Thurzó Zoltán zongoraművész a világrekord - kísérlet helyszínén. Fotó: Alexandru Nițescu

Nem mindennapi világrekord-kísérlet tanúi lehetünk, Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész 130 órás koncertet ad, mellyel túlszárnyalja az eddigi világrekordot, mely több mint 127 óra.A következőket olvashatjuk a Pikó Stefánia cikkében : 

"Thurzó Zoltán nagyváradi zongoraművész kedd reggel 8 órakor kezdte meg világrekord-kísérletét a Partiumi Keresztény Egyetem dísztermében, ahová bárki benézhet, amíg a kísérlet tart." 

A cikkben olvasható a részletek erről  eseményről.A Maszol cikkében arról olvashatunk, hogy két és fél napig megszakítás nélkül zongorázik Thurzó Zoltán. 

Thurzó Zoltán hivatalos Facebook oldalán figyelemmel kisérheti a friss eseményeket. Különösen az élő videókat  nézze, de biztosan jól esik a művész úrnak, ha lájkolja, ha biztató hozzászólásokat ír neki, vagy ha megossza másokkal ezt az " ember feletti " eseményt. Az Egy Váradi oldal is megosztja az élő videókat és sok sikert kíván a művész úrnak. 

Megható fotót készített Alexandru Nițescu a világrekord - kísérlet előtt. Látható Thurzó Zoltán, a felesége, és a kutyájuk. Reméljük a befejezés után hasonló fotót láthatunk! 

A boldog Thurzó család. Fotó : Alexandru Nițescu 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése