Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. augusztus 13., hétfő

TV2 a MinDig TV-n

Farkas László fényképe. 
"Mivel elég sokan érdeklődnek, írok egy összefoglalót MindigTV ügyben, amit szabadon lehet osztani. OLVASSSÁK EL FIGYELMESEN, IGYEKEZTEM MINDENRE VÁLASZT ADNI." - olvashatjuk Farkas László Facebook oldalán.Tekintettel a TV2 csatorna nézőire,a MinDig TV lehet az egyik lehetőség.Mikor fogja sugározni a TV2 csatornát a Digi TV?Nem lehet tudni,csak azt,hogy a két cég között tárgyalások folynak.Közel a megegyezés?Nem tudjuk.Ha lesz fejlemény,akkor tudósítani fogok.Teljes bejegyzés : 

"1. Ingyenesen fogható csatornák, azaz NINCS további havidíj a beszerelés után: m1, m2, m4Sport, m5, Duna HD, Duna World, TV2, RTL klub, FEM3, IzauraTV, Zenebutik, Spektrum Home, valamint helytől függően a román TVR1, TVR2, TVR3 és a körzetiek. Ezen felül rendszeresen van 1, 2 vagy több szabadon fogható a kódoltak közzül, kedvcsinálónak.
Rádiók is vannak: Kossuth, Petőfi, Bartók, és Dankó Rádió.

Szükséges dolgok hozzá: HAGYOMÁNYOS tetőantenna - tehát nem parabola, jó minőségű kábellel, és egy dekóder amit set-top-boxnak is hívnak. Ha önnek "lapos"tévéje van és DVB-T MPEG4 kompatibilis, akkor nem kell, csak az antenna, mert a dekóder már gyárilag a tévében van. Nem kell Smart legyen, csak ne túl régi, úgy 2005 után gyártott.
Problémamentesek az LG és a Samsung, kerülendő a Philips és a Törökországban gyártott tuneresek pl.Orion.
TELJES BESZERELÉS: ANTENNA+KÁBEL+DEKÓDER+MUNKADIJ+kiszállás: kb.300 LEJ.
MÁSODIK TV, HA KELL DEKÓDER IS: kb.plusz 120-175 lej. Garancia: 2 ÉV.
Csak antenna, 65 lejtől, csak dekóder, 120 lejtől, kábel 1,8 lejtől/m,
egyéb kütyük, tessék kérdezni...

2. Kódolt csatornák - az ingyeneseken kivül van még az Alapcsomag, Családi Csomag, és vannak kiegészitő csomagok. A Családi csomag tartalmazza az Alapcsomagot is, a kiegészitő csomagok pedig választható meglévő Alap vagy Családihoz.
Fontos: havidijas fizetési lehetőség nincs, csak Prepay 6 hónap, vagy Prepay 12 hónap előre kifizetett!
Az első aktiválás kb. 3000 Ft, az alábbi árak ezt már tartalmazzák, azután a feltöltés már ennyivel olcsóbb.

ALAPCSOMAG: FILM+, Cool, Mozi+, AXN, Prime, Disney (nem Junior!), RTL2, SuperTV2, amc, m3Anno, ParamountChannel, NationalGeographic, Spiler, Sport1, ATV, HírTV, Sztory4, SlágerTV, Ozone Network, SuperOne (éjféltől reggel hatig), Bonum, Pax, D1TV, fixTV, HetiTV (utóbbi öt vallási vagy kulturális tematikájú adók).
Ára: 24500 Ft/év, utána 21500. Lejben ez kb.27 lej/havi.

CSALÁDI CSOMAG: Spektrum, Discovery, TLC, Viasat3, Viasat6, ComedyCentral, RTL+, FOX, Fimbox, RTL Gold, Humor+, Story5, Kiwi, DaVinci Learning, Nickelodeon, CartoonNetwork, Chili, PaprikaTV, EchoTV.
Ára: 38500 Ft/év, utána 35600. Tartalmazza az előző csomagot is az ár!

kIEGÉSZITŐK:
Világjáró: Animal Planet, Discovery Science, NatGeo Wild, Viasat History.
Aktiv+: Fishing&Hunting, RTLspike, FilmboxPremium, FilmboxLIVE, Brazzers (12-06).
Ezek árai csomagonként 8600 Ft körüli, az kb havi plusz10 lejnek felel meg.

Egyéb kérdésekért: 0788 464228 . Az előfizetéses rész nem olcsó, viszont MINDEN MAGYARUL VAN. Telefont és internetet nem tartalmaz! " 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése