Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2018. augusztus 7., kedd

Botrány Erdélyben,Partiumban : Kikerült a TV2 a műsorrácsból - Mikor nézhetjük ?

 


"Az RCS & RDS kivette műsorszolgáltatásai közül a Tv2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornák sugárzását, helyüket a szintén magyar nyelvű Comedy Central, Film4 és Comedy Central Family vette át." - írja Pap István a Bihari Naplóban.Sok nézőt sokkalt a hír,mely szerint nem nézhetjük a TV2 csatornát.Végre egy rövid válasz : 

"Számos olvasónk panaszolta szerkesztőségünknek azt, hogy a RCS&RDS (Digi Románia) kivette a műsorrácsából a Tv2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornákat. A módosítás okait firtató megkeresésünkre az RCS&RDS vállalattól egy szűkszavú közleményt kaptunk, amelyben az áll, hogy a magyarországi TV2 műsorszolgáltató kérésére vette ki az RCS&RDS a TV2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornákat. A közlemény szerint: „jelenleg is tárgyalások folynak az említett három csatorna sugárzásának az újrakezdéséről, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy újra beiktassuk ezeket a műsorrácsba.” Megjegyzendő, hogy a RCS&RDS a kieső három magyar nyelvű csatornát három szintén magyar nyelvű csatornával helyettesíti, ezek a Comedy Central, a Comedy Central Family és a Film4. A hvg.hu azt írja, hogy a Film4 csatornát a magyar Digital Media and Communications Zrt. (DMC) indította Magyarországon, amely jelenleg három csatornát, a Story4, a Story 5 és a Galaxy TV csatornákat működteti. A Comedy Central csatornák a Viacom International Media Networks tulajdonában vannak. A hvg úgy tudja, hogy a Magyarországon is terjeszkedő Digi és a TV2 csoport viszonya nem felhőtlen, mert a Spíler Tv beindításával a Digi az angol mellett az olasz labdarúgó-bajnokság közvetítését is elvesztette Magyarországon." 

Forrás : biharinaplo.ro 

Nagy botrány lett Erdélyben,és a Partiumban:A Digi kivette a műsorrácsból a TV2,a Mozi+ és a Prime tévécsatornákat augusztus 3-án. A nézők érthetetlenül fogadták a hírt.Hogyan vehették ki a népszerű csatornákat?Valósággal záporoztak a telefon hívások a Digi központokba. Nagyon fel voltak háborodva a nézők,mert máról hónapra eltűntek a népszerű sorozatok,melyeket rendszeresen néztek.Mit tehetnek?Megpróbálják online módban nézni,vagy átmennek egy olyan szolgáltatóhoz,melyben nézhetik a TV2-t.Van egy másik megoldás : megfelelő antennát  vásárolnak.

A Bihari Napló cikkéből nem kapunk választ,de ezt olvashatjuk :"Digi és a TV2 csoport viszonya nem felhőtlen".Miért lett kivéve a TV2? " A módosítás okait firtató megkeresésünkre az RCS&RDS vállalattól egy szűkszavú közleményt kaptunk, amelyben az áll, hogy a magyarországi TV2 műsorszolgáltató kérésére vette ki az RCS&RDS a TV2, a Mozi+ és a Prime tévécsatornákat." 

Van remény arra,hogy a TV2 csatornát a Digi csomagban nézhetjük?Igen. "A közlemény szerint: „jelenleg is tárgyalások folynak az említett három csatorna sugárzásának az újrakezdéséről, és minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy újra beiktassuk ezeket a műsorrácsba.” 

Lehet a háttérben a pénz áll.Ameddig megegyezik a két cég,addig a három új csatornát kell néznünk. Partiumba,és Erdélyben sokan a Digit nézik.Hát ha Teszári és Vajna a nézők érdekeit és óhaját figyelembe veszik ,és a drasztikus lépések előtt megegyeznek.Nem teszik ki a nézőket olyan érzéseknek,melyeket ezekben a napokban éreznek.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése