Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. augusztus 4., péntek

Jegyek, bérletek a kosármeccsekre

Jegyek, bérletek a kosármeccsekre 
"A Nagyváradi CSM kosárlabda csapata bérletet hirdet a 2017 / 2018-as bajnoki és nemzetközi szezon hazai meccseire." - írja a Bihari Napló.

"Ezeket a klub székhelyén, a Városháza utca 3. szám alatt lehet megvásárolni, a régi bérletesek augusztus 21-től szeptember 1-ig (korábbi helyeiket utóbbi dátumig fenntartják, az árak: 275, 200, 100 lej), az újak szeptember 4-től (az árak: 300, 220, 120 lej). Az ehhez szükséges iratok: felnőtteknek és 14 feletti fiataloknak személyi igazolvány (külföldieknek útlevél), a régi bérleteseknek a lejárt dokumentum; 14 év alatti gyerekeknek születési bizonyítvány, a bérletet a szőlő/ gyám nevére töltik ki). Bérletet a fenti dátumok után is lehet vásárolni, ám az ár módosulhat.
Egyszeri belépőjegyeket a következő szezonban is lehet vásárolni az eventbook.ro internetes oldalon, az egyes meccsek előtt 7 – 10 nappal, a klub székhelyén, és a már megszokott jegyárusító helyeken, illetve a meccsek kezdete előtt 90 perccel a helyszínen, a megmaradt készlet függvényében. Megjegyzendő, hogy ingyenes belépés semmilyen korosztály számára nem lesz, a bérletek/jegyek pedig helyre szólóak."
Forrás : erdon.ro
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése