Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. április 1., szombat

Lemondott Csuzi István a HKV/OTL igazgatója

  
Csuzi István és Ilie Bolojan.Forrás : ebihoreanul.ro

Szinte bomba hír lett március 31-én Csuzi István lemondása Nagyváradon.Sok váradit meglepte az igazgató úr döntése. A HKV /OTL élén volt sok éve Csuzi István. A nevéhez fűződik a vállalat sikere és fejlődése. Ha vissza emlékszünk, milyen volt a HKV előtte, azt mondhatjuk, hálásak lehetünk az igazgató úrnak a munkájáért. Nem csak a szakértelme miatt szerzett jó hírnevet,  hanem az emberségéért is. Ilie Bolojan leakarta váltani, de a HKV dolgozói kiálltak mellette. Szerették és tisztelték Nagyváradon magyarok és románok egyaránt az igazgató urat. Sok dolgozónak nehéz lesz nélküle, de ilyen az élet!

Mivel nincs tökéletes ember, az igazgató úr is követhetett el hibákat. De ő sem tudott "varázsló " lenni, a régi villamosokból,autóbuszokból nem lehetett újakat varázsolni. Nagyváradon sok a régi villamos és autóbusz. Miért? Mert nem jutott pénz a vásárlásra. A város vezetésnek fontosabb mega terveik vannak. Jobb igazgatója lesz a HKV-nek,mint Csuzi István volt? Lehet, de nem biztos. Reménykedjünk!

Csuzi István ünnepélyesen búcsúzott el a HKV dolgozóitól, a város vezetőségétől, és a váradiaktól. A "keze nyoma " még megfog látszani a város közlekedésén. Meddig? Azt nem lehet tudni.

Hol fog dolgozni az igazgató úr? Abu Dhabiban. Május elsején kezdi a munkáját. Reméljük, hasonló eredményt tud majd elérni, mint Váradon. Azt mondta, nem tudott ellenállni a felkérésnek. Feleségével együtt fog költözni Váradtól nagyon messzire. 600 autóbusz fog tartozni a "keze alá ".Döntését meg  lehet érteni, mert neki is lépni kellett. Csatlakozott a sok ezer váradihoz, akik "itt hagyták " Váradot, a szeretett várost, a jobb lét reményében.

Személyesen nem ismerem, az igazgató urat,  de kívánok sok sikert Abu Dhabiban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése