Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2013. július 7., vasárnap

Több ezren voltak Rúzsa Magdi váradi koncertjén

A Szent László Napok (Nagyváradi Magyar Napok) pénteki rendezvényeinek fénypontja Rúzsa Magdi koncertje volt. A vajdasági gyökerekkel rendelkező Megasztár-győztes énekesnő közel kétórás előadással ajándékozta meg a több ezer váradi rajongóját.
tobb ezren 3
A Rhédey-kertben felállított színpad előtt már nyolc óra után gyülekezni kezdtek a nézők, röviddel kilenc óra után pedig több ezren köszöntötték tapssal a színpadra lépő énekesnőt, aki ismertebb dalai mellett az új albumáról is előadott néhány számot. A jelenlévők között egyaránt voltak fiatalok és öregebbek, de a szüleik nyakában „csápoló” apróságok is láthatóan nagyon élvezték a produkciót. A koncert végén a résztvevők vastapssal köszöntek el a művésznőtől, aki fáradtságra hivatkozva autogramosztás nélkül távozott a helyszínről – a rajongók nagy bánatára –, ám a színfalak mögött még dedikálással üzent a Reggeli Újság olvasóinak. „Fantasztikus volt a váradi közönség” – üzente távozóban Rúzsa Magdi, aki reményét fejezte ki, nem utoljára állt a Pece-parti Párizs színpadán.
Forrás : reggeliujsag.ro

Minden elismerésem Rúzsa Magdié,mert mindent beleadott amit lehetett.Az élő koncertjét sok ezren élvezték végig.Ha valaki későn ment,mint én az csak távolról nézhette és hallgathatta Rúzsa Magdit.Nagyon jó hangulatot tudott kialakítani és vonzotta a nézőket.Rúzsa Magdi Rúzsa Magdi maradt,mert nem kellett neki playback.Hangja egyéni és jó volt a koncertjén lenni.Azok akik kimentek a koncertre nem bánták meg.A legutolsó 14-es busszal mentem haza.Tömött sorokban és rendben hagyták el a Rhédey-kertet a koncert részvevői.Sajnálhatják azok akik hiányoztak.Majd a következő alkalomkor ők is elmennek Rúzsa Magdi koncertjére.  „Fantasztikus volt a váradi közönség” - üzente a váradiaknak Rúzsa Magdi.De ő is '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése