Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. október 19., szombat

Örömlányok közmunkán a temetőben

Forrás : Főtér 

"Örömlányokkal takarítattja a temetőt a nagyváradi önkormányzat " - olvasható a Főtér cikk címében. Miről is van szó? 

"A város vezetői szépen elkészítettek egy 475 nevet tartalmazó listát, amely a bírságokat be nem fizető személyekről készült, az önkormányzat jogászai pedig mindegyikük esetében bírósághoz fordulnak, kérve, hogy az változtassa közmunka végzésének kötelezettségévé a pénzbírságokat."

Kik vezetik a listát? "A lista elején három prostituált szerepel, ők egyetlen év alatt 600 bírságot gyűjtöttek be, összesen 71 000 euró értékben."

Mire számíthatnak a váradiak? "Hát így történhet meg az, hogy az ember fényes nappal találkozhat munkájukat végző örömlányokkal a váradi temetőben." 

"Nagy fába vágták a fejszét " az önkormányzat, mert nem mindennapi megoldást választottak a bírságot be nem fizető váradiak részére.Micsoda látvány lesz, ha közmunkára fogják kötelezni az örömlányokat Nagyváradon. Fényes nappal sepregetnek a temetőben, éjszaka "dolgoznak ".Mikor pihennek? 

Az eBihoreanul sokkal "erősebben fogalmaz " a cikkében. A szokásához híven az újság bővebben foglalkozik a témával. Megszólaltja az önkormányzat képviselőit.Az örömlányokra " rossz idő " jöhet, ha kötelezni fogják őket a közmunkára.Már csak egy lépés és Nagyváradon az önkormányzat megoldja a prostitúció problémáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése