Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. január 13., szerda

Zászlóbontás az igazságharc nevében ,avagy Tőkés László igazságharca

Zászlóbontás az igazságharc nevében 
"Január 9-én, szombaton este a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemen (PKE) tartották meg a hagyományos újévi fogadást, melyen Tőkés László európai parlamenti képviselő zászlóbontásra hívta a megjelenteket az igazságharc nevében"
Teljes cikk : erdon.ro 
 
 Tőkés László ki ellen harcol ? A cikkben ezt olvashatjuk : „Folytatódik a pereskedés, hisz nem hagyjuk abba a székely zászló perét sem, és továbbmegyünk a strasbourgi emberei jogi bíróságra” "Legyen ez a mai összejövetelünk zászlóbontás, adjuk tovább a szeretet mellett az igazságharcot” „Meg kell védenünk európai, magyar értékeinket a migránsok inváziójával szemben, emberi keresztény értékeinket a túlerővel szemben, erdélyi jogainkat, szabadságunkat, ki kell vívnunk autonómiánkat” 
 
Nagyváradot dicsérte az egykori református püspök,mert „Sokan vannak, akik nem a román főhatalomtól, hanem saját választott vezetőiktől félnek, hál’ Istennek Váradon nem ez a helyzet. Tovább kell folytatnunk szabadság- és igazságharcunkat, meg kell találnunk a módját annak, hogy az 1989-ben jóra fordult, és az azóta rosszra jutott helyzetünkön újból fordítsunk, mert ha nem ezt tesszük, akkor nem írhatjuk majd mások rovására azt, amire jutunk”.
 
2012-ben nagy vereséget szenvedett Tőkés László pártja a helyhatósági választáson. Alig lehet érzékelni,hogy a nagyváradi magyarok véleménye lényegesen változott volna Tőkés és pártja iránt.Ne felejtsük el azt, sem, hogy a volt püspök úr nem a váradi magyarokat képviseli az EU parlamentben.A Fidesz listáján jutott be a parlamentbe.A nyilatkozata szerint nem várható a pártja és az RMDSZ között egy közös stratégia. Szokásához híven támad.Teljes erejét nem tudja bevetni,mert gyermekneveléssel kell foglalkoznia.Mint ismeretes,másodszor házasodott.Magyarországon is él,mert ott van a családja,de Nagyváradon is megjelenik,mert itt van a munkahelye. Meddig bírja?A jelek szerint ismét formába fog lendülni,mert ebben az évben lesz a helyhatósági választások Nagyváradon.Mit mondhatok? Sok sikert,püspök úr '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése