Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. január 21., csütörtök

„Üzleti központ”: parázs hangulat hidegben

„Üzleti központ”: parázs hangulat hidegben 
"Mismásolnak az illetékesek a nagyvárad-rogériuszi piacból lett „üzleti központ” ügyében – véli egy civil szervezet képviselője. Volt tüntetés is, de semmi sem rendeződött. A szakbizottság ülésezett, maguknak az árusoknak a képviseletében azonban most sem hívtak senkit." - írja Szeghalmi Örs.

Idézet a cikkből : "kedden ülésezett először az a testület a váradi városházán, amelynek feladata az lenne, hogy megoldja az egyre fokozódó a feszültséget az átépített rogériuszi piac árusainak körében. Ám még az sem derült ki időben, hogy az első összeülésükre beengedik-e a polgárokat, köztük az újságírókat, így végül az egész egyik kezdeményezőjét, Adrian Simont kértük meg, összegezze, mi volt a tanácskozáson.Nos, elsőre kiderült, hogy most sem hívták meg oda magukat az érintetteket, vagyis magukat az elégedetlenkedőket, akik pedig nemrégiben még tüntettek is a megoldásért. Sőt, nemcsak ők nem voltak ott kedden, hanem a másik oldal képviselője sem, ugyanis az árusokat meg sem hívták, viszont a közterületekért felelős váradi hivatal, az ADP vezetője, Liviu Andrica egyszerűen csak nem ment el. Pedig főleg az ő hatásköre a gondok megoldása.
Teljes cikk : erdon.ro   

U.I.
Fanyar humorú cikket olvasva Caragiale művei jutnak eszembe.A mentalitás változatlan.Nagyvárad vezetőségét nem érdekli hogy fáznak a rogériuszi piac árusok.Fázzanak,mert kifizették az adót.Nemsoká szavazzanak is,mert Bolojannak és a többieknek szükségük lesz a szavazataikra.Mellesleg a lakásomban alig lehet érezni,hogy fűtés van.Igaz,azt nem mondhatom hogy fázok.Tehát jobb helyzetben vagyok,mint az árusok.Fizettek,mintha nagy fűtés lenne.Kinek panaszkodjak?Bolojannak nem lehet,mert nem fogad,és sokat nincs Váradon,mert fontos feladata van az országban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése