Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. október 22., csütörtök

Tanácsadóként továbbra is ingázni fog Biharkeresztes és Nagyvárad között Zatykó Gyula - Mlyen előnye lehet a váradi magyarok számára?

 Zatykó Gyula a nagyváradi önkormányzat tanácsadója tovább folytatja tevékenységét a helyi választások után is, jelentette be a sajtótájékoztatón.Továbbra ingázik Biharkeresztes és Nagyvárad között. Ez azt jelenti, lesz " képviselője " a magyaroknak a Florin Birta vezette helyi önkormányzatban. Milyen előnye lesz a váradi magyaroknak ? Hamarosan látni és érezni fogjuk.Ilie Bolojan hallgatott rá, reméljük, az új polgármester is.

Az Erdély Online cikkben a következőket olvashatjuk : 

 „Polgármesteri kampányom során többször is elmondtam, hogy Nagyváradnak csak akkor lehet magyar alpolgármestere, ha a Néppárt jelöli azt, saját tanácsosainak sorából. Azzal, hogy a Néppárt nem tudott bejutni a tanácsba, ez az esély szertefoszlott. Már biztossá vált, hogy Nagyváradon újabb négy évig nem lesz magyar alpolgármester, így újra felértékelődött a magyar tanácsadói tisztség szerepe. Ezen tisztség betöltésére ismételten engem kértek fel, amit örömmel vállaltam.” 

Hasonló tartalommal jelent meg cikk a Krónika Online -on.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése