Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. június 21., kedd

MTVA: történelmi megállapodás az olimpiai játékok közvetítéséről

MTVA: történelmi megállapodás az olimpiai játékok közvetítéséről 
"Történelminek nevezte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap az MTI-nek azt a megállapodást, amelynek értelmében a közmédia sugározhatja a nyári és a téli olimpiákat 2018 és 2024 között." - írja az erdon.ro.

Teljes cikk : 
“Az MTVA megszerezte 6 teljes év olimpiai közvetítési jogait, így a 2018 és 2024 közötti időszakban az összes olimpiai játékot a közmédia közvetíti. A megállapodás értelmében 2018 és 2024 között mind a két nyári, mind a két téli olimpiát a közmédia sugározhatja. Bízunk abban, a 2024-es Olimpiát Budapestről adhatjuk majd a világnak” – közölték.
Az MTVA tudatta: a közmédia történetében először sikerült elérni, hogy a Kárpát-medence teljes területén, tehát Magyarországon, Szlovákiában, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Horvátországban és Szlovéniában is magyar nyelven sugározhatja az olimpiákat a kárpát-medencei magyarságnak.
“A külhoni magyarok, éljenek bárhol is a Kárpát-medencében, 2018 és 2024 között most már biztosan magyar nyelven is követhetik az olimpiákat, és együtt szurkolhatnak a magyar sportolóknak a magyarországi magyarokkal együtt” – fogalmaztak.
Idézték Vaszily Miklóst, az MTVA megbízott vezérigazgatóját, aki egyebek mellett közölte: “az is jelentős eredmény a megállapodásban, hogy a közmédia rendelkezni fog az olimpiai közvetítések digitális jogaival is. Napjaink digitalizálódása miatt ez óriási lehetőségeket ad számunkra a felhasználói élmény növelésében.”
Forrás : erdon.ro
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése