Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. június 19., vasárnap

Boldog magyarok 1966 -,1972-,2016-ban és boldogtalan magyarok 1978-ban

A mai napig beszélnek az 1966-os angliai világbajnokság egyik kiemelkedő mérkőzéséről, a magyar-brazilról,melyet 3:1-nyert meg a magyar válogatott.Az alábbi fotó kifejezi a magyarok boldogságát.
Az a mágikus gól... Farkas már ünnepel, Gilmar még nem tudja, mi van










Ha elolvassa a Népszabadság cikkét,több információval lehet gazdagabb a nol.hu-n. További információk : magyarfutball.hu


Teljes mérkőzés : youtube.com

 Képtalálat a következőre: „1972 eb” 
Forrás : hatharom.com 

1972-ben megrendezett belgiumi EB nem hozott jó eredményeket,pedig Magyarország Romániát legyőzve jutott a legjobb négy közzé.Negyedik lett a válogatott,de ez is szép teljesítmény volt tőlük.
Bővebben : sport365.hu 

  
 Kleinheisler László (balra) és az izlandi Birkir Saevarsson küzd a labdáért /Fotó: MTI 

Két forduló után a magyar válogatott 4 ponttal vezeti a csoportot.2:0-ra legyőzte Ausztriát,és 1:1 döntetlent ért el Izland ellen a magyar válogatott.Milyen jó ezt leírni.Milyen jó nézni a boldog magyarokat, ünnepelve a magyar válogatottat,mely szinte biztosan tovább jut a csoportból.Mi lesz a következő körben?Nem tudjuk,inkább örvendjünk a sikernek.
  
Antonio Garrido szigorú ítéleteivel tovább mélyítette a magyarok válságát.Forrás : nemzetisport.hu 

Az 1978-as argentin VB nem sikerült a magyar válogatottnak.Három vereség után hazajöttek.Nyilasiéknak nem sikerült semmi.Az argentin meccs vége felé a bíró kiállította Törőcsiket és Nyilasit,mely rátette a bélyegét a válogatott további szereplésére.Nagy reménnyel mentek ki a vébére,szárnyaszegetten jöttek haza.Sok magyar boldogtalan volt,mert jobb eredményt vártak ...
Több információ : hu.wikipedia.org és nemzetisport.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése