Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. augusztus 31., hétfő

Új buszjáratot indít az OTL Nagyvárad és Biharkeresztes között

Új buszjáratot indít az OTL 
"Pár nap múlva újraindulnak a rendszeres buszjáratok Nagyvárad és Biharkeresztes között. A részleteket hétfőn, a közszállítási vállalatnál tartott sajtótájékoztató során ismertették" - írja az erdon.ro.

Idézet a cikkből : 
"A busz egyik állomása ugyanis a váradi Auchan lesz, s bevásárlóközpont a tegnap aláírt szerződés alapján megtéríti majd az OTL-nek a járat nyereséges működtetéséhez szükséges összeget. Az összeg az eladott jegyek számától függ majd, nagyon alacsony érdeklődés esetén elérheti akár a havi tízezer lejt is. Egy jegy ára 500 forint lesz, vagy 7 lej, hétfőtől péntekig három járat közlekedik majd, szombaton és vasárnap pedig hat. Egyelőre nem vezetnek be bérleteket, de az utasok igényétől függően a későbbiekben ezek is szerepelhetnek majd a kínálatban.
 
Indulás
Hétfőtől péntekig román idő szerint 7.45-kor, 15.27-kor, valamint 17.45-kor indul a busz a Nufărul végén lévő buszállomástól. Az Auchan mellett a Decebal valamint a Dacia sugárúton, Szentjánoson, a borsi polgármesteri hivatalnál, a borsi vámnál, Ártándon, végül pedig a biharkeresztesi állomásnál áll meg. Szombaton és vasárnap az indulás időpontjai: 7.27, 9.45, 13, 15.27, 17.45, valamint 20.45. Biharkeresztesről magyar idő szerint hétköznap 8-kor, 15.40-kor, valamint 18-kor indul a busz, szombaton és vasárnap pedig az indulási időpontok, ugyancsak magyar idő szerint: 7.30, 10, 13.15, 15.40, 18, valamint 21 óra."
Teljes cikk : erdon.ro
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése