Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. december 21., vasárnap

Szenzáció ' Tóth Andi az X Faktor döntőben '

Kezdetét vette a 2014-es X-Faktor Fináléja!  
Lezárult a szavazás,mely eredményeképpen Tóth Andi a döntőben jutott.Istenes Bence először az ő nevét mondta ki.Pattanásig feszült a helyzet,mert Tóth Andi és Horányi Juli jutott be a döntőbe. A nagyon tehetséges Benji a harmadik lett.A nagyváradiak szoríthatnak a 15 éves nagyváradi lánynak '
Hajrá Andi ' Nagyvárad neked drukkol ' 

Mit ír az RTL Tóth Andiról?

Így kell elkezdeni egy Finálét! Elképesztő, hogy mennyit változtál, imádtam!” Így kezdte Tóth Gabi az értékelést. G szerint Andiban még mindig benne van az a dinamit, ami miatt mindenki megszerette a lányt. Alföldi Róbert úgy érezte magát, mintha egy vérprofi, nagyon jól megcsinált sztár koncertjén ülne. Szikora Robi pedig csak annyit mondott, ő, mint sokan mások ebben az országban Tóth Andi-függőségben szenved, és embertelen teljesítményt látott most is mentoráltjától.


Elsőként Tóth Andi következett egy vidám, bohókás karácsonyi számmal. G mosolyogva nézte, ahogy Andi egy felnőtt nőből újra 15 éves, szeleburdi kislánnyá változott. Gabi nagyon szívesen hallgatja majd vissza ezt a dalt, miközben a fa alatt az ajándékait bontogatja. Alföldi Róbert szeretné, ha mindenkinek olyan békés, nyugodt, szeretettel teli karácsonya lenne, mint amit Andi ide varázsolt. Szikora Robi szerint a dal fiatalos, és igazi volt. De Andi mindig ünnepet varázsol a színpadra, dalról-dalról és hétről-hétre hozza a varázslatot.
Forrás : rtl.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése