Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. december 28., vasárnap

Keserű barátai kontra Papp barátai

Saját fotó

Őssi ”Antonio Alexe” Arénában megrendezett karitatív meccset a hátrányos helyzetű gyermekek megsegítéséért szervezte Keserű és Papp a Steaua játékosai.A "belépő " tíz lej volt személyenként. Szinte telt ház előtt játszott a két csapat.A váradiak inkább Keserű csapatának drukkoltak.Nagyon jól szórakozott szinte mindenki. Az "öreg" Prunea is megmutatta hogy tud védeni,Marius Popa kapus 3 gólt lőtt.A meccsnek nem volt különleges tétje,csak a foci és az adakozás.Az egyik megható pillanat volt amikor Mihai Nesu is megjelent,tapsvihar fogadta.Mi nézők is jól szórakozhattunk,mert helyenként magas fokú focit is láthattunk.Kétszer 25 perces félidőben sokszor tapsoltunk.Első félidő 4:4.végeredmény 12:12 lett.A váradiak ismét jó érzéssel távoztak,mert adtak pénzt,de kaptak is szép élményt.

Csapatok 

Prietenii lui Keseru: Sebi Achim (CS Universitatea Craiova),  George Puşcaş (Inter Milano),  Marius Popa (ACS Poli Timişoara), Zeno Bundea (FC Hidişel), Sorin Cigan, Vlad Gheţe, Ciprian Dianu (Crişul Sântandrei), Florin Farcaş (CSC Sînmartin), Sebastian Ianc,  Teodor Biriș (Jurnal bihorean), Claudiu Keşeru,
Prietenii lui Papp: Florin Prunea, Ionuţ Pop (AS Roma), Răzvan Pleșca (Gaz Metan Mediaș), Cristian Oros (Astra Giurgiu), Ioan Filip (Petrolul Ploieşti), Gabriel Vaşvari (FC Botoşani), Dan Bucşă (U Cluj), Sebastian Sfârlea, Victor Mihalcea, Paul Papp (Steaua).
Forrás : bihon.ro

Bővebben : ebihoreanul.ro

Ebihoreanul fotói 
http://static.ebihoreanul.ro/gallery_big/af839e50d69bfa8a67b80d4f09874267.JPG 
 http://static.ebihoreanul.ro/gallery_big/c8002282469cf27a06eb04fb42495be9.JPG 
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
 
  
Teljes album : ebihoreanul.ro

Telt ház volt a szombat esti focimeccsen, amelyre a váradi Antonio Alexe Sportcsarnokban került sor, így a jótékonysági célú esemény elérte a célját: adományok gyűltek a nehéz körülmények között élő gyermekek számára.
A rendezvény kezdeményezői, egyben főszereplői a Bukaresti Steaua labdarúgócsapatának két tagja, a váradi származású Keserű Claudiu és Paul Papp volt. Díszvendégként volt jelen a szintén váradi Mihai Neşu, aki maga is bajnoki címet szerzett a Bukaresti Steaua játékosaként, ám egy tragikus baleset következtében jelenleg tolószékbe kényszerült.
Focigala 2 keseru
Az eseményre nem volt belépőjegy, de a szervezők arra kérték a nézőket, hogy egy minimum tízlejes felajánlással támogassák a jótékonysági kezdeményezést. “A szívek bajnoka – Ajándék a gyermekeknek” nevet viselő kezdeményezés révén állami gondozásban élő gyermekeknek gyűjtöttek adományokat, hogy élelmet és ajándékot tudjanak venni számukra.
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése