Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2014. december 23., kedd

A legfiatalabb versenyző nyerte meg az X-Faktort! Andi egy istenadta tehetség

A legfiatalabb versenyző nyerte meg az X-Faktort! 
Forrás : rtl.hu

A 2014-es X-Faktor Finálé méltó lezárása volt az idei évadnak. A három döntős, Benji, Tóth Andi és Horányi Juli világszínvonalú produkciókkal örvendeztetett meg minket. Miután Benji megkapta a bronzérmet, a magyarországi X-Faktor történetében először két lány küzdhetett meg a végső győzelemért. De az arany konfettieső csak egyikőjüket várhatta a végén - írja az rtl.hu.

Milyen jó érzés Tóth Andi győzelme ' Andi ismét megdobogtatta a nézők és a nagyváradiak szívét. Legutoljára Tolvai Renáta győzelmekor érezhettünk hasonló érzést.Andinak most jön a neheze,mert be kell bizonyítani hogy nagy tehetség és egy remek énekesi pályafutás áll előtte.Térjünk vissza az X Faktor döntőjére.Hogyan szerepelt Andi? 

Legyen valami pezsgés! A színpadra Tóth Andi robbant be!

„Így kell elkezdeni egy Finálét! Elképesztő, hogy mennyit változtál, imádtam!”

Így kezdte Tóth Gabi az értékelést. G szerint Andiban még mindig benne van az a dinamit, ami miatt mindenki megszerette a lányt. Alföldi Róbert úgy érezte magát, mintha egy vérprofi, nagyon jól megcsinált sztár koncertjén ülne. Szikora Robi pedig csak annyit mondott, ő, mint sokan mások ebben az országban Tóth Andi-függőségben szenved, és embertelen teljesítményt látott most is mentoráltjától.


Elsőként Tóth Andi következett egy vidám, bohókás karácsonyi számmal. G mosolyogva nézte, ahogy Andi egy felnőtt nőből újra 15 éves, szeleburdi kislánnyá változott. Gabi nagyon szívesen hallgatja majd vissza ezt a dalt, miközben a fa alatt az ajándékait bontogatja. Alföldi Róbert szeretné, ha mindenkinek olyan békés, nyugodt, szeretettel teli karácsonya lenne, mint amit Andi ide varázsolt. Szikora Robi szerint a dal fiatalos, és igazi volt. De Andi mindig ünnepet varázsol a színpadra, dalról-dalról és hétről-hétre hozza a varázslatot.

Majd Andi következett a Show Must Go On című Queen nótával. „Honnan tudja ezt?” Ámuldozott Alföldi Róbert, aki szerint Andi egy istenadta tehetség. Gabinak sokkal jobban tetszett ez a dal most, mint amikor először énekelte, és kiemelte, hogy nagyon büszkék lehetnek rá a szülei. G örült neki, hogy ilyen tehetségekre bukkannak, és büszkén jelentette ki, hogy megvan az utánpótlás. Szikora Róbert szerint Andi megint királynő volt, újra tündökölt.

Gabi szerint Andi igazán győztesként énekelte el ezt a dalt, Alföldi Róbert drága ifjú hölgyként köszöntötte, és azt mondta, hogy ő a jövő. Szikora Róbert azzal egészítette ki a hallottakat, hogy Andi nem csak a jövő, hanem a jelen is.

Aki a 2014-es évadban a produkcióival és személyiségével lenyűgözte a nézőket és ma este a legtöbb szavazatot kapta: a magyarországi X-Faktor történetének legfiatalabb versenyzője: Tóth Andi! Andi immár győztesként, örömkönnyek közepette énekelhette el újra A győztes dalát.
Forrás : rtl.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése