Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. november 6., péntek

Részleges " bezárás " 30 napig - Mit tehetünk ?

 30 napra részlegesen " bezárnak " az új koronavírus fertőzések növekedése miatt. Az egyik legkényelmetlenebb rendelkezés a maszkviselés.Hiába tiltakoznak sokan, mert a viselése nem sért alkotmányos jogokat. Egy kis gyógyír lehet a nép ügyvédjének az ajánlása,a lakhelyelhagyási nyilatkozatot magyar nyelven is legyen kitölthető. Nem lehet tudni mi lesz az ajánlással,mert nem kötelező érvényű a hatóság részére.Az egyik rendelkezés szerint a kutyatulajdonosok nem sétáltathatják a kedvenceiket 23 óra után,ugyanis 23-05 órák között éjszakai kijárási tilalom lép érvénybe. 

Veszélyben vagyunk? A statisztikai adatok szerint az új koronavírus fertőzés rátája 5,04 ezrelék Bihar megyében.37 Bihar megyei településeken vezettek be különböző korlátozásokat. Aggasztó statisztikai adatok szerint Nagyváradon a fertőzés 7,13 ezrelék. 

Mit tehetünk?Betartjuk a rendelkezéseket,mert ha nem,először figyelmeztetnek,majd büntetnek.Mit tehetünk? Feltesszük az arcmaszkot bárhol legyünk,rendszeresen mossuk a kezünket,fertőtlenitünk, betartjuk a szociális távolságot és nem mászkálunk összevissza Nagyváradon.Tehetünk mást?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése