Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2020. november 12., csütörtök

Piros lap az új koronavírusnak : nem lehet elűzni vallásos szertartással sem '

Országunkban sok településeken gyakorolják a középkori szokásokat,megpróbálják vallásos szertartással elűzni a rossz szellemeket,mint például az új koronavírust. Ez történt a Conștanța megyei Cogeleac községben.A polgármester kérésére Teodosie érsek több ortodox pap kiséretében végvonult a községben, vallási szertartás keretében elűzve az új koronavírust.Mi az érdekesség? Nem tartották be a rendelkezéseket, a rendőrök sem kisérték az esti körmenetet.A Főtér cikkében olvashatja a részleteket. 

Az eseményről itt megnézheti a videót ' 

Személyes vélemény : Nem igen találkozhattunk az új koronavírushoz hasonló ellenálló vírussal.A világ vezetői mást nem tudtak kitalálni ellene,csak azt amit tapasztalhatunk mindjárt kilenc hónapja,bezárni az embereket,illetve kötelezni a maszk viselésére,szociális távolságtartásra,illetve rendszeres kézmosásra és fertőtlenítésre.Az emberek türelme fogytán van.A védőoltásra még sokat kell várni,nem is beszélve a vakcina tárolásának a nehézségéről.Legyünk optimisták és vigyázzunk egymásra és magunkra.Mást mit tehetnénk ? 

Piros lap az új koronavírusnak, mert már többször imádkozott a pápa,nincsen megkímélve az emberiség. Többször kellett volna imádkozni ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése