Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2019. november 18., hétfő

Miért van közlekedési blokád alatt Nagyvárad?

AGLOMERAT RAPID. Până de curând o alternativă la aglomeraţia de pe bd Magheru (foto detaliu), drumul expres (foto) a devenit una dintre cele mai aglomerate artere. Sunt zile în care coada de maşini se întinde de la pasajul de peste strada Louis Pasteur până la podul Teodor Neş 
Forrás : eBihoreanul 

Reggel és délután a csúcsidőben szinte lehetetlen közlekedni személygépkocsival Nagyváradon.Miért van közlekedési blokád alatt Nagyvárad?Az eBihoreanul megpróbált választ kapni a kérdésre. A két alpolgármester védte a "mundért" derekasan.Újat nem mondtak.A lényeg,nem az önkormányzat a felelős.A nagy projektek elkezdése és befejezése késnek.Szinte az egész város egy nagy șantier. Sajnos vannak utak amelyeken a mentősök sem tudnak áthaladni gyorsan.A tömegközlekedés csúcsforgalomban szinte katasztrofális.Nem is beszélve a hétvégeken mennyit kell várni a villamosokra.Miért?A fizetést megemelték,a személyzetből "leépítettek".Kevés a munkaerő az építkezéseknél.Nagy a baj,de a váradiak türelmes emberek és szeretik a polgármesterüket.Lesz változás?A cikkből nem derül ki.Nincsen sok remény,mely azt jelenti,az elkövetkező három évben el kell viselnünk,túl kell éljük ezt a helyzetet.Áldozatok nélkül nem lehet modernizálni Nagyváradot. Röviden a lényeg, a blokád marad.Ne reménykedjen alternatív útszakaszban.Idézek a cikkből : 

"Altfel, treptat, singura variantă rămasă orădenilor va fi mersul pe jos sau plecarea din oraş pentru circa doi ani, până la finalizarea tuturor lucrărilor." 

A fotók és a videó képet adhatnak,milyen a közlekedés Nagyváradon a csúcsidőben. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Forrás : eBihoreanul 

Videó 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése