Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. június 28., vasárnap

Fődíjas A mi osztályunk

 
"Június 24-én, 18 órától lépett fel a Szigligeti Társulat A mi osztályunk című előadásukkal a Magyar Színházak XXVII. Kisvárdai Fesztiválján. Ekkor még nem sejtették, hogy az ott töltött néhány nap után hamarosan újra vissza kell utazni Kisvárdára: mégpedig a díjátadóra. Az ünepségen köszöntőbeszédet mondott Leleszi Tibor, Kisvárda város polgármestere, majd Dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter és Nyakó Béla, a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza igazgatójával karöltve átadta a fesztivál díjait.

Nagy örömünkre szolgál tudatni Önökkel, hogy a szakmai zsűri döntése alapján az Emberi Erőforrások Minisztériumának jóvoltából a fesztivál fődíját A mi osztályunk című előadás kapta! A díjat szombat este ünnepélyes keretek között vette át a nagyváradi Szigligeti Színház főigazgatója, Czvikker Katalin közösen az előadás szereplőivel."
Forrás : szigligeti.szigligeti.ro  

"Czvikker Katalinnak, a nagyváradi Szigligeti színház főigazgatójának üzenete: Tudatjuk Nagyvárad közönségével, hogy boldogság van a Szigligeti Színház környékén. A Mi osztályunk lett a legjobb. Elhoztuk Kisvárdáról a fődíjat. Íme." Forrás : facebook.com/NagyvaradiSzigligetiSzinhaz
„Czvikker Katalin, a nagyváradi Szigligeti színház főigazgatója:
Tudatjuk Nagyvárad közönségével, hogy boldogság van a Szigligeti Színház környékén. A Mi osztályunk lett a legjobb. Elhoztuk Kisvárdáról a fődíjat. Íme.”
„Czvikker Katalin, a nagyváradi Szigligeti színház főigazgatója:
Tudatjuk Nagyvárad közönségével, hogy boldogság van a Szigligeti Színház környékén. A Mi osztályunk lett a legjobb. Elhoztuk Kisvárdáról a fődíjat. Íme.” Hölgyeim és Uraim, a Magyar Színházak XXVII. Kisvárdai Fesztiváljának fődíjas előadása A mi osztályunk!
Gratulálunk színészeinknek és mindenkinek, aki munkát fektetett az előadás létrehozásába!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése