Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2015. május 23., szombat

Segítsünk Hannának megtörni a csendet...

A Partiumi Keresztény Egyetem Alumni Központjának és Zeneművészeti Tanszékének szervezésében Jótékonysági koncertet tartunk volt hallgatónk, Hudák (Tankó) Csilla 3 éves hallássérült kislánya műtétének támogatására. A Jótékonysági koncert időpontja 2015. június 2. kedd 19.00 óra, helyszíne a PKE Díszterme (főépület, I. emelet). Koncertünkön a jelenlegi hallgatók műsora mellett fellép egy, a Partiumi Öregdiákokból álló kórus is. Öregdiákunk kislánya Hudák Hanna 2012. február 17-én született egészséges gyermekként.
Egyéves kora körül lett feltűnő, hogy nem úgy reagál a hangokra, mint más, vele egykorú gyermek.
Csíkszeredai, majd Kolozsvári audiometriás vizsgálatok után Szegeden CT és MRI vizsgálatot végeztek, melynek eredménye, hogy Hanna alkalmas az implantációra. Legalább az egyik fülére ebben az évben meg kellene kapja az implantátumot, ahhoz hogy Ő is teljes életet tudjon élni, tanuljon meg beszélni, és normál iskolába tudjon járni.
Segítsünk együtt Hannának megtörni a csendet! Adományokat a helyszínen kihelyezett dobozba, vagy a következő számlaszámra utalva lehet a családhoz eljuttatni: RO76BRDE040SV36501200400
A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Forrás : Bihari Napló Online/ .pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése