Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2022. augusztus 10., szerda

Ki fogja kijavítani a hibákat a Szent László (Egyesülés)téren?

Az átalakított Szent László,ma Egyesülés (Unirii) teret 2015 december végén adták a váradiak számára.A szerződés alapján 10 évig az építő cégeknek kell kijavítani a hibákat.Az utóbbi években sok lett a panasz,a hibák sokasága.A Polgármesteri Hivatal nyomására kijavították,de újból keletkeztek repedések,melyeket sürgősen ki kell javítani.Ki fogja kijavítani?A jelen helyzetben nem lehet tudni,mert senki sem akarja,inkább ujjal mutogatnak egymásra.Eddig az olasz kőfaragó mesterek jól ártak jól,mert Nagyváradon a nyugdíjazásukig biztosítva van a megélhetésük.

Ne kritizáljuk az önkormányzat vezetőit ,mert jót akarnak a városnak,nem tehetnek arról hogy a cégek gyenge minőségű munkát végeztek.Okokat találhatunk,például kevés a szakképzett munkaerő. Megoldás lehet az ázsiai vendégmunkások.Ömlik a pénz az Eu-tól,ideje volna hogy a minőségre is figyelni,mert ha tartjuk be a szabályokat és a határidőket,a pénzt a saját költségvetésből kell visszafizetni,mint a Kálvária -domb (Gomba) estében történt.

A jelenlegi helyzetet mutatja be a Bihoreanul cikke.

A cikkhez írt kommentek ne olvassa el, mert többségében nem tárgyilagosak,inkább személyes véleményeket tartalmaznak.

Nézze meg a fotó galériát!Íme néhány fotó!









Fotó : ebihoreanul.ro 

 Idézet a Bihari Napló cikkéből : 

" Nagyvárad szíve a Szent László tér, ide nemcsak a turisták látogatnak el szinte kötelező módon, hanem a helyiek kedvelt találkozópontja is. Hétvégente a tágas területen a családok, baráti társaságok sétálnak, a gyermekek szaladgálnak, bicikliznek. Ezt az idilli képet árnyalja az, hogy a hat éve teljesen felújított tér mára már igen megviselt állapotba került, főként a trani mészkőburkolat repedezik megállíthatatlanul."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése