Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2022. augusztus 3., szerda

Két évig hogyan fogunk közlekedni Nagyváradon? Nyilvános bocsánatkérés!

 

A Gozsdu tér lezárása.Forrás : ebihoreanul.ro.


Augusztus 15-től két évig lezárják a közlekedés előtt a Gozsdu teret.Nagyvárad közlekedését érzékenyen érinti,mert kevés elterelő utak vannak.A városvezetőinek a legjobb megoldást kell megtalálni,mely szinte a lehetetlen kategóriába tartozik.Részletek a Bihari Napló cikkében olvashatók! 

Hogyan fogunk közlekedni két évig?A következő napokban kapunk választ az illetékesektől.Valószínűleg a legrosszabb " forgatókönyvre " kell felkészülnünk,nem is beszélve a tananévkezdés utáni forgalomról. Inkább legyünk bizakodók,elvégre a Nagyvárad fejlődéséről van szó,ezért illő áldozatokat hozni.

Ha váratlan esemény fog történni,mely hátráltatni fogja munkálatokat,és a város elveszti az EU forrásokból származó pénzt,a helyi költségvetésből finanszírozzák a munkálatokat.Idézek a Bihari Napló cikkéből : 

„A kivitelező megígérte, hogy ha nem lépnek fel előre nem látható körülmények, például további régészeti feltárások, akkor időben végeznek a munkálatokkal” – nyilatkozta a Bihoreanul hetilapnak Florin Birta polgármester. " 

Milyen lesz?Nézzen meg néhány fotót a látványtervezetből!







Forrás : ebihoreanul.ro.

Nyilvánosan bocsánatot  azoktól, akiket valamely formában megsértettem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése