Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2022. március 8., kedd

Féljünk Putyintól és a nukleáris háborútól?

Az egész világot foglalkoztatja az orosz-ukrán háború kimenetele. Sokan a nukleáris háborútól félnek. Putyin kirobbantja a harmadik világháborút? A Biblia szerint nem. Teljesedik Dániel prófécia, mely a déli és északi király közötti háborút írja le. Miért északi és déli király elnevezést kapták? Dániel próféta idejében Izraelhez képest földrajzilag északon és délen helyezkedtek el. Napjainkban az északi király (Oroszország és támogatóik), harcol a déli király (Amerkai -britt és támgatóik) ellen. Ezt olvashatjuk a Dániel 11. rész 40-től 45- ig terjedő versekben a Károli fordítás szerint : 

"11,40 De a vég idején összetűz vele a déli király, és mint a forgószél, úgy megy reá az északi király szekerekkel, lovasokkal és sok hajóval, és betör az országokba, elözönli és végigjárja azokat.

11,41 És bemegy a dicső földre, és sokan elesnek; de ezek megszabadulnak az ő kezéből: Edom, Moáb és az Ammon fiainak színe-java.

11,42 És kezeit az országokra veti, és Égyiptom földe meg nem menekedhetik.

11,43 És ura lesz Égyiptom arany- és ezüst-kincseinek és minden drágalátos javainak; libiabeliek és szerecsenek is lesznek az ő kíséretében.

11,44 De megriasztják őt napkeletről és északról való hírek, és kivonul nagy haraggal, hogy elveszessen és megöljön sokakat.

11,45 És felvonja az ő sátor-palotáját a tengerek és a dicső [Zsolt. 48,2.3.szent hegy között; és végére jut, és senki sem segít rajta." 

Forrás : http://www.bibl.u-szeged.hu/Biblia/34.html 

Ki fog győzni? Egyik sem, mert Mihály fejedelem közbelép, megakadályozza a nukleáris háborút. Dániel próféta a következőket írja a 12. fejezet első versében Károli Biblia szerint : 

12,1" És abban az időben felkél [rész 10,13.] Mihály, a nagy fejedelem, a ki a te néped fiaiért áll, mert nyomorúságos idő lesz, a milyen nem volt attól fogva, hogy nép kezdett lenni, mindezideig. És abban az időben megszabadul a te néped; a ki csak beírva találtatik a könyvben." 

Elpusztul a föld? Nem. Ezt írja a Zsoltárok 37. fejezet 29. verse a Károli Biblia szerint : 

"Az igazak öröklik [vers 11.a földet, és mindvégig rajta lakoznak."

Forráhtml http://www.bibl.u-szeged.hu/Biblia/23.html 

Reméljük hogy Isten, a föld Alkotója hamarosan közbelép, és teljesülni fog a Miatyánkban olvasható kérés a Máté 5. fejezet 9-11 versek a Károli Biblia szerint : 

"Ti azért így imádkozzatok: [Luk. 11,2-4.Mi Atyánk, ki vagy a mennyekben, szenteltessék meg a te neved;

6,10 Jőjjön el a te országod; [rész 7,21. Luk. 22,42.legyen meg a te akaratod, mint a mennyben, úgy a földön is." 

Forrás : http://www.bibl.u-szeged.hu/Biblia/47.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése