Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2021. október 20., szerda

Lockdownnal meglehet állítani a Covid-19-et ? Johannis válasza !

 

Egyesülés/Unirii (Szent László) tér.2021 október 20.Saját fotó. 

Románia egyik legkritikusabb időszakában lépett.Az előrejelzések az új fertőzöttek tekintetében elérheti a napi húszezret,az áldozatok számáról jobb nem beszélni.A Covid-19 miatt lehet,hogy ismét hasonló intézkedéseket vezethetnek be,mint a koronavírus járvány kezdetén volt.A kormány és az alattvalók a nyáron " lazítottak ". Nagyváradon a fertőzöttségi ráta meghaladta a 10 ezreléket,Bukarest és környéke sokkal rosszabb helyzetben vannak.Délután elfog dőlni a helyzetünk,mert nagyon fontos bejelentést tesz Románia elnöke.A legfontosabb kérdés : Az esetleges lockdown megfogja állítani a Covid-19 gyors terjedését ?

"Korlátozó intézkedések bevezetéséről szóló tanácskozásra hívta össze szerdára az államfő a koronavírus-járvány megfékezésében illetékes kormányzati tisztségviselőket."- írja az agerpres.ro . 
 
 Johannis válasza : "Több korlátozó intézkedés is hatályba lép jövő héttől, többek között „mindenütt” kötelező lesz a maszkviselet, éjszakai kijárási tilalmat vezetnek be az oltatlanoknak, nap közben pedig uniós digitális COVID-igazolványhoz kötik a részvételt bizonyos tevékenységekben – közölte szerda este az államfő." Teljes cikk a Bihari Naplóban olvasható !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése