Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2021. május 30., vasárnap

Nagyvárad polgármestere kikéri a váradiak véleményét a Körös parti napozó projektről - Szavazzon ' Végeredmény: nem lesz napozó!

 

Napozó a Körös parton.Fotó : Alexandru Nițescu. 

Florin Birta Nagyvárad polgármestere kikéri a váradiak véleményét a tervezett Körös parti napozó projektről.Lehet meglepődnek a váradiak a kérdésen,de szavazhatnak igennel és nemmel.Az nem tudható,hogy csak marketing jellegű a polgármester kezdeményezése,vagy tényleg a váradiak válaszára vár.A helyzetről Pap István cikkében olvashat ' Szavazni itt lehet '

 Friss hír :

"Florin Birta, Nagyvárad polgármestere végzett közvélemény-kutatást a mostanában nagy port kavaró „Urban Beach”, azaz városi napozó kapcsán, melyet egy kolozsvári vállalkozás alakít ki az Ezredévi emléktéren (Libertății park), a Körös-parton. Bár a szavazás első óráiban úgy tűnt, jóval többen vannak a támogatók, mint az ellenzők, vasárnap délután a szavazás állása már csak körülbelül 60–40 százalékban oszlott meg azok javára, akiknek tetszik az ötlet."- olvasható a Bihari Napló online cikkében!

A legújabb hír: 

"Florin Birta, Nagyvárad polgármestere saját Facebook-oldalán osztott meg a napokban egy online szavazást, melynek segítségével azt szerette volna felmérni, hogy mit szól a lakosság a kolozsvári Street Food Festival szervezői által kigondolt városi napozóhoz, melyet el is kezdtek berendezni már május elején – mielőtt még minden engedélyük meglett volna rá. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a karma közrejátszott, ugyanis hétfőn a polgármester bejelentette, nem lesz Urban Beach a városközpontban. Bár a szavazás eredménye végül is a támogatók javára, 58,3-41,7 százalékos arányban oszlott meg, a város vezetője úgy döntött, nem adja meg az engedélyt a szervezőknek, ugyanis a lakosság ellenvetése erősen érzékelhető, a támogatás mértéke pedig nem elegendő ahhoz, hogy figyelmen kívül lehessen hagyni az ellenkezők véleményét." 

Forrás: Bihari Napló!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése