Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. október 17., hétfő

Új repülőjáratok indulnak

A tegnapi sajtótájékoztatón: Ioan Mang, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Traian Constantinescu, Pásztor Sándor, Gheorghe Pasc, a nagyváradi reptér igazgatója, Marius Bodea, a jászvásári repülőtér igazgatója és Traian Bodea, a Bihar megyei önkormányzat másik alelnöke 
A tegnapi sajtótájékoztatón: Ioan Mang, a Bihar Megyei Tanács alelnöke, Traian Constantinescu, Pásztor Sándor, Gheorghe Pasc, a nagyváradi reptér igazgatója, Marius Bodea, a jászvásári repülőtér igazgatója és Traian Bodea, a Bihar megyei önkormányzat másik alelnöke.Forrás : reggeliujsag.ro 

"Torinóba, illetve átszállás nélkül Bukaresten keresztül Jászvárosba (Iaşi-ba) is repülhetünk hamarosan Nagyváradról, jelentette be tagnap Pásztor Sándor, a Bihar Megyei Tanács elnöke és Tudor Constantin, a járatokat üzemeltető Blue Air légitársaság kereskedelmi igazgatója." - írja B. B. a Reggeli Újságban.

"Amint Pásztor Sándor és Tudor Constantin elmondták, december 15-étől hetente négy napon (hétfőn, szerdán, pénteken és vasárnap) a BlueAir beindítja a Nagyvárad–Bukarest–Jászváros járatot, amelyre mától már lehet jegyet foglalni, akár 90 lejért. Fontos tudni, hogy a jegyár tartalmazza a kézipoggyász és egy maximum 32 kilogrammos csomag szállítási díját is.
Ugyancsak tegnapi jelentették be egy új nemzetközi járat indítását is. Március 26-ától kezdődően szintén a Blue Air-rel Nagyváradról az olaszországi Torinóba is repülhetünk, onnan pedig közvetlenül Rómába, Nápolyba és Szicíliába. A jegyek ugyancsak 20 euró körüli ártól indulnak, ám ezekben csak a kézipoggyász szállítása foglaltatik benne. Erre szintén mától lehet jegyet vásárolni. Fontos azonban, hogy Nagyváradon akár Rómába, Nápolyba vagy Szicíliába is meg lehet venni a repülőjegyet, torinói átszállással." 
Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése