Oldalak

2015. június 7., vasárnap

Farkas László blogjának köszöntése

 
Örömmel köszönthetjük Farkas László blogját ' Farkas Lászlót jól ismerhetjük a Facebook nagyváradi csoportjaiban megjelent fotók és videók alapján.Cikkei megjelentek a Reggeli Újság hasábjain.Személy szerint nagyon kedvelem Farkas László írásait,mert kisugárzik Nagyvárad iránti szeretete.Nagyon szereti a város múltjának a felidézését és ismertetését. Fáradhatatlanul járja Váradot.Fotókat,videókat készít.Kutatja a régi emlékeket.Vagyis röviden jellemezve : váradi patrióta,városvédő.Blogjának bevezetőjében ezt írja: 

"Hatvanegy éve élek ebben a csodálatos városban, Nagyváradon, ami naponta újat tud mutatni, annyiféle arca van. Szeretem múltját, jelenét és aggódom a jövőjéért. Kutatom a régmúltat, poros, szakadozó újságlapokon keresem az itt élt emberek tetteit, a tetteket amik egykor naggyá tették a várost. 
Az utóbbi hetven év embereiről keveset találtok írásaimban, mert azok, akiknek a szó szoros értelmében a kezében volt a város, nem a felvirágoztatásáért dolgoztak. 

Remélem, találtok olvasnivalót kedvetekre, kedves olvasóim..." 


Farkas László blogjában 47 cikkét találhatjuk meg,melyek a Reggeli Újság hasábjain jelentek meg.Reméljük, a cikkek száma több lesz.Nézhetünk fotó albumot is.Az Egy Váradi Blogja Nagyváradról blogban többször lett idézve a cikkeiből, nézhették a fotókat és a videókat,melyeket Farkas László készített.Mit tegyen a kedves Olvasó?Kattintson a Farkas László blogjára vagy a Farkas László Facebook oldalára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése