Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. november 14., kedd

Teljesült Tőkés László álma : megszületett az ötödik gyermeke

Teljesült Tőkés László álma! Ami nem sikerült az első feleségével, sikerült a másodikkal. Az öröm hír : Megszületett Tőkés László ötödik gyermeke! Ez azt jelenti,a gyerekek számában utólérte Szabó Ödönt és Orbán Viktort.

Először Nagyváradon a Bihoreanul lapban jelent meg, melyet a Maszol vett át. Ídézem a teljes cikket :

"Ismét apa lett Tőkés László. Az európai parlamenti képviselő környezetéből származó információnk szerint a felesége, Lévay Tünde múlt hétvégén szült Budapesten. A 62 éves lelkész-politikus negyedik gyermeke fiú.

Értesülésünket megerősítette Nemes Csaba, Tőkés László budapesti irodavezetője is. Tájékoztatása szerint a kisfiút Apornak hívják. "Az anyuka és a kisbaba is jól vannak" – jelentette ki a maszol.ro-nak. A gyermek születésének híre egyébként már Nagyváradra is eljutott: többen gratuláltak az apukának a Partiumi Keresztény Egyetem hétvégi Sportbálján, amelynek Tőkés volt a fővédnöke.


    Lévay Tünde és Tőkés László | Fotó: hetivalasz.hu

Tőkés Lászlónak előző házasságából három felnőtt gyermeke, két fia és egy lánya van. Új felesége, Lévay Tünde a hétvégén született fia mellett két kiskorú gyermek, egy fiú és egy lány édesanyja.

Mint ismert, a maszol.ro elsőként számolt be arról, hogy Tőkés László tavaly december 28-án, a magyarországi Monor melletti Gomba községben nősült újra. Felesége, a barcasági származású Lévay Tünde a helyi iskola zenetanára.

Lapunk számolt be elsőként arról is, hogy az EP-képviselő apai örömök elé néz. Értesüléseink szerint Lévay Tünde nyolc hónapos terhesen "állt az oltár elé”.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése