Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. november 12., vasárnap

Kísért a szocializmus szelleme Nagyváradon 2017-ben? Kötelező volt jelen lenni a tüntetésen?

Kísért a szocializmus szelleme Nagyváradon 2017-ben? Tettem fel a kérdést, miután elolvastam a BihorStiri cikkét. Csütörtökön mintegy 300-an vettek részt a tüntetésen, nagyobbrészt a Városháza dolgozói voltak jelen.A cikkből azt tudjuk meg,hogy azért kellett jelen lenni,mert Bolojan kötelezte őket.Ezt Mang bizonyította be a sajtó munkatársai előtt egy sms küldéssel.
Cikk : bihorstiri.ro

Miért felháborító,ha igaz?Mert mindjárt itt december 17-18!Még a gondolata is felháborító,hogy egy felettes kötelezi az alkalmazottat valaminek a megtevésére.Sőt ellenőrzi is.Ez 1989 előtt volt szokás.Emlékszem a nagy tüntetésre,melyet a RKP szervezett a világ béke védelmére országszerte,melyen kötelező volt jellen lenni.Listát készítettek hogy kik voltak jelen.Mi volt azokkal akik nem voltak?Sokat tudnának mesélni.

Nem akarok a polgármester célkeresztjébe kerülni,nehogy " bajom legyen ebből" mint 1989 előtt történt.

Megjegyzem,találkozni kellett volna egy személlyel,de azt a választ kaptam Sms-ben, hogy megy a mittingre.Nem tudtam a hátteret.A cikkben olvasottak felidézik a szocializmust.A szelleme jó néhány éve kísért Nagyvádon.Csak azzal a különbséggel,nem lehet lebontani a városunkat,mint ahogyan az Elvtárs akarta volna, hanem csak átalakítják modernizáció szlogent használva.A többi véleményemet megtartott magamnak,mint 1989 előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése