Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. június 28., szerda

Rocklegendák a váradi várban

rocklegendak Omega 1 
"Az idei Szent László Napok utolsó, vasárnap esti koncertjét Zatykó Gyula főszervező mellett Balog Zoltán, a magyarországi Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője konferálta fel. A miniszter bejelentette: Magyarország kormánya kétmilliárd forinttal támogatja római katolikus püspöki palota, vagyis a barokk palota felújítását. Bár újdonságként számoltak be a hírről, erről már közel két hete cikkezett a Bihar megyei sajtó." - írja Vincze Nagy Anikó a Reggeli Újságban. Teljes cikk : 

"Méltó befejezése volt az idei Szent László Napoknak az 55 éves Omega együttes koncertje, amelyre mintegy nyolcezren látogattak ki. A publikum egyebek mellett olyan közismert dalokat hallhatott, mint a Léna, az Égi jel, a Petróleumlámpa vagy a Gyöngyhajú lány. A legfiatalabb korosztálytól a legidősebbekig mindenki együtt dúdolta a dalokat a legendás formációval.
rocklegendak Omega 2
Este kilenc óra után működ borította be a színpadot, a kivetítőkön Omega-felvételeket kezdtek pörögni, majd megérkeztek fényárban úszó színpadra az együttes zenész tagjai, majd előbukkant Kóbor János énekes-frontember is, akit hatalmas ovációval fogadtak a nézők.
A rock szerelmeseit az sem ijesztette meg, hogy a koncert ideje alatt végig viharjósló felhők gyülekeztek a város felett. A koncertről elmondható, hogy nagyszabású és minőségi előadás volt."
Forrás : reggeliujsag.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése