Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. április 24., hétfő

Miért nem láthatjuk a tulipánokat a Szent László/Unirii téren?

 
Tulipán az Ezredévi emléktéren/Parcul Libertatii.Saját fotó

Sok váradi szívesen látná a sok szép tulipánokat a Szent László/Unirii téren.Miért nem láthatja?Mert a virágáru tulajdonosa nem kapott engedélyt az átalakított főtérre.Ilie Bolojan és Marius ,a tulajdonos nem tudtak megegyezni.Ennek eredményeképpen az Ezredévi emléktéren kapott helyet a virágárus.Megígérte,hogy széppé varázsolja az egykori Korzó sétányt.Az ígéretét állja,mert sok színű gyönyörű tulipánokat helyezett ágyásokba. A nagyváradiak körében népszerű lett a virágárus bódéja,mert nemcsak olcsóbban vásárolnak,de gyönyörködhetnek a tulipánok színeiben.

Sok váradi sajnálja,hogy a tulipánokat nem a főtéren láthatják.Mennyire kiemelné a főteret' - mondják. Nagy látványosság lett az interneten. Marius nagyon szereti a virágokat,és szeretné,ha mi is gyönyörködhetnénk a virágjaiba. Erre mondhatják, reklámfogás. Szerintem,csak részben,mert más nem tenné ki veszélynek a virágait.A helyi újságok megírták,hogy megdézsmálták a tulipánokat,de a tulajdonos gyorsan helyettesítette,és mi továbbra is gyönyörködhetünk bennük.

Lehet elfogult vagyok,de jól érzem magam a virágok között.Sokan fotózzák,videózzák,mert nekik is tetszenek Marius virágai.Mit tehet Ilie Bolojan polgármester,ha látni akarja?A Polgármesteri Hivatalból elsétálhat ,mert csak néhány percre van.Ha nem,láthatja az interneten. Szerintem nagy vesztesség a városnak,hogy egy kicsit elvan " dugva " Marius virágai,pedig ha biztosították volna a helyet a Szent László téren, most ott gyönyörködnénk a virágokba.Szegényebbek lettünk,mert a város vezetőségének a kedvenc színe a szürke és fehér.

Mit tehetek?A központtól lesétálok az Ezredévi emléktérre,és nyugodtan gyönyörködhetek Marius virágaiba ... 

Eső után 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
 Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
 Egy Váradi fényképe. 
Egy Váradi fényképe. 
Teljes album : Egy Váradi Facebook 

Ha jön Váradra egy turista,hogyan találja meg ?

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése