Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2017. március 18., szombat

Vége a félelemnek Nagyváradon : Csak holtan sikerült elfogni a gyilkost

Csak holtan sikerült elfogni a gyilkost: a negyedik emeletről vetette ki magát Adrian Hladii 
Forrás : erdon.ro

Szombat este sok váradi felsóhajthatott,mert a körözött gyilkost körbevették a rendőrök,aki a negyedik emeletről ugrott le Szőllősön,de nem élte túl.A sors fintora,hogy a meggyilkolt lányt szombaton temették el.Este meghalt a gyilkos is,aki szerdán gyilkolta meg D.D.-t.Az egész várost felkavarta a brutális gyilkosság.Sokan este féltek kimenni az utcára. Voltak vélemények,melyek szerint Adrian Hladii külföldre szökött,mások szerint valahol elbújt a rendőrök elől.Végül szombat este pont került az i-re. Nehéz három napon vagyunk túl.Nyugodtan aludhatunk,mert a gyilkos nem árthat többet.Igen,vége a félelemnek Nagyváradon ' 

Teljes cikk a Bihari Naplóban : 

"Szombaton este, a nagyváradi Nufărul negyedben találta meg a rendőrség Adrian Hladiit, akit a 24 éves D. D. meggyilkolása miatt már több napja köröztek. A Lotus Center bevásárlóközponttal szembeni egyik tömbháznál került sor a rendőrségi akcióra, melynek célja a gyanúsított elfogása volt. Úgy tűnik, hogy Hladii menekülni akart a készenléti rendőrség megjelenésekor, emiatt ugrott ki a negyedik emeleten lévő lakás egyik ablakából.

A tömbházat körülzárta a rendőrség, a gyanúsítottnak tehát gyakorlatilag semmi esélye nem volt a menekülésre. Valószínűleg már régebb óta beazonosították a rejtekhelyét, a környéket pedig figyelték a rendőrök, és az alkalmas pillanatra vártak, hogy elfogják.
Rendőrségi források szerint a készenléti rendőrség tagjai este fél hét után jelentek meg a lakás ajtajánál. Hladii menekülni próbált, és kiugrott a 4. emeletről.

A férfi a tömbház elé zuhant, a sugárút és a Lotus felőli részre. A becsapódás különösen erős volt. A helyszínen tartózkodó gyorsmentők próbálták újraéleszteni, de a férfi rövid időn belül belehalt sérüléseibe."
Forrás : erdon.ro
Részletes beszámoló : ebihoreanul.ro 
                                     bihon.ro


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése