Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. október 19., szerda

Isten miatt fáznak a váradiak a hideg lakásokban?

 
ÎNTÂRZIAŢII. Vinerea trecută, la o săptămână după deschiderea sezonului de încălzire, Termoficare era încă incapabilă să încălzească Oradea. La fel ca anul trecut, societatea a intrat în anotimpul rece cu lucrări de reabilitare a magistralelor nefinalizate, lăsând orădenii pradă frigului

  Miért fáznak a váradiak a hideg lakásokban?Az ebihoreanul helyi lap megkérdezte az illetékeseket. Mircea Mălan alpolgármester ezt nyilatkozta.Idézem szó szerint,remélem értik : "Am programat finalizarea lucrărilor pe 15 octombrie pentru că de ani de zile sezonul de termoficare începe după această dată. Din păcate, Bunul Dumnezeu n-a făcut parte din echipa de proiect, ca să ştim că anul acesta vine frigul mai repede"

Miért nem haladtak gyorsan a főcsövek kicserelésével? Az alpolgármester ezt nyilatkozta : "Constructorul lucrează pe banii lui, iar capacitatea sa de a asigura materiale şi oameni este limitată" Hozzátette : "Sigur, puteam sta liniştiţi, «n-avem bani, nu lucrăm», dar între timp prin spărturile din magistrale se scurgeau banii orădenilor!" Caragiale pamflet írásain is túl tesz a nagyváradi alpolgármester.

Nem az illetékesek a hibásak.Ki a felelős?Isten és azok akik cserélik a főcsöveket 'Az alpolgármester el van foglalva,mert újranősült.Sokba került nekünk,de nem baj.A polgármester az élettársával és a parlamenti választásokkal bajlódik.Hallgat,mint a sir : Miért nem tudja fizetni a város a legalább a főcsövek cseréjét?Igaz a CEC-nek kifizette az adósságot.

Ne legyünk szőrszálhasogatók.Az egészen az Electrica nyert,mert sokan sok áramot használtak.Egyes hírek szerint a túlterhelt elektromos vonalak nem bírták .Miért?Mert Isten cserben hagyta őket.Más kérdés,hogy Necula a CET vezérigazgatója is másra terelte a felelősséget és optimista .Ezt nyilatkozta : "La iarnă va fi, cu siguranţă, mai bine ca anul trecut. Reabilitarea magistralelor în cele mai critice puncte a redus riscul apariţiei avariilor, iar noua centrală permite modularea producţiei până la 400 megawaţi de energie termică, în vreme ce necesarul oraşului pe timp de iarnă este undeva între 250 şi 320 megawaţi". 

Olvassa el a teljes cikket az ebihoreanul.ro-n. Írja meg a véleményét,ha nem fázik '

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése