Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. szeptember 12., hétfő

Élményfürdő a váradi strand helyén

 
Forrás : biharmegye.ro 

"Iskolakezdés előtt mindössze két nappal, szeptember 10-én nyitották meg a nagyváradi Nymphaea Welness Központot és Élményfürdőt. A létesítmény július végére fizikailag elkészült, de a működtetésére nem készültek fel idejében." - írja a Biharország.Megjegyzem,szeptember 11-és vasárnap délután " bezárt " az élményfürdő,mert több mint 1.900-an tartózkodtak a komplexumban.Melyek a szolgáltatások, és az árak? Teljes cikk választ adhat '

"Még tartott a személyzet alkalmazása és a próbaüzem a megyeszékhely új élményfürdőjében, amikor első rendes ülésén az újonnan megválasztott városi tanács elfogadta a létesítmény működési szabályzatát és díjszabását. A módosító javaslatokat elvetették. Az RMDSZ-es Kirei Melinda és Huszár István kérte, hogy a családi belépő ne csak a két gyermekkel érkező szülőkre legyen érvényes, hanem a legkevesebb kétgyerekes párokra, míg a szociáldemokrata Liviu Sabău-Popa a váradiaknak kért volna egy évre félárú belépést az élményfürdőbe.

Belépők és bérletek
A komplexum 10–22 óra között tart nyitva, naponta 6–9.30 óra között a kifejezetten úszni vágyókat várják. Az úszásért a felnőttek 10 lejt, a diákok és nyugdíjasok 8 lejt, a 3–14 éves gyermekek 5 lejt fizetnek. A tíz alkalomra érvényes bérletek kilenc belépőjegy árába, azaz 90, 72 és 45 lejbe kerülnek. Ezt a gyakorlatot alkalmazták egyébként a többi bérletnél is, általában egy belépő árát spórolhatják meg a bérlettulajdonosok.
Egy háromórás belépőjegy 25, a 10–22 óra között érvényes 50, a 17–22 óra között használható félnapos jegy pedig 30 lejbe kerül. A diákok és nyugdíjasok kedvezményes jegyárai a következők: a háromórás belépő 20, a félnapos 25, az egész napos pedig 40 lej. A háromévesnél fiatalabb gyermekek ingyen mehetnek be, a 3–14 éveseknek 12, 25, illetve 15 lejbe kerül a belépő, szintén az ott-tartózkodás hosszától függően.
A családi jegyek közül a két felnőtt és két 14 évnél kisebb gyermek részére érvényes 125 lejbe kerül, egy felnőtt és két gyermek pedig 85 lejért mehet be. A tíz alkalomra szóló bérletek szintén kilenc belépő árába kerülnek.

Szolgáltatások
A vendégeket többféle kényeztető szolgáltatással is várják, például különféle masszázsokkal, szépségszalonnal, és fogorvos is áll az ügyfelek rendelkezésére. Állítólag még keresik a masszőröket, de a tarifát már jóváhagyta az önkormányzat. Itt is érvényes, hogy a tíz alkalomra szóló bérlettel egy-egy alkalom árát lehet megtakarítani. A félórás relaxáló masszázs 30, az egyórás 60 lejbe kerül, a 40 percig tartó talpmasszázsért 40 lejt kell fizetni. A 60 perces thai, csokoládés vagy lávaköves masszázs alkalmanként 80 lejbe kerül, 20 percnyi nyirokdrénezésért pedig 35 lejt kell fizetni.
A szépségszalonban kozmetikai kezelésekkel, férfi- és női fodrászattal, manikűrrel, pedikűrrel várják a vendégeket. Az árak itt szolgáltatásfüggők, a legolcsóbb, 5 lej a félhosszú vagy rövid haj mosása, a legdrágább pedig a géles manikűr, ami 65 lejbe kerül. Egyebek mellett hajvágásra, szőrtelenítésre, szemöldökszedésre és szempillafestésre is van lehetőség.
A fogászaton, ha sürgősségi ellátásra van szükség, a foghúzás és a fogtömés egyaránt 150-150 lejbe kerül, csillogó kövecskét 70 lejért ültetnek be az arra vágyók fogába.
Sportolni is lehet a központban: a futballpálya bérlése 120 lej óránként, a biliárdasztal ugyanennyi időre 7 lejbe kerül. Egy törülközőt 10 lejért bérelhet, akinek szüksége van rá, de 30 lejes letéti díjat is fizetnie kell érte; a fürdőköpeny bérlése 15 lejbe kerül, és 70 lejt kell letétbe helyezni érte." 
Forrás : biharmegye.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése