Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. június 19., vasárnap

Milagro Santana Tribute Band együttes először Nagyváradon

 
 Santana-rajongók, figyelem! Nagyváradon a Milagro Santana Tribute Band.Forrás : szentlaszlonapok.ro 

A Szent László Napok 2016 rendezvénysorozat egyik kiemelkedő koncertje Milagro Santana Tribute Bandé lesz.Ezt olvashatjuk róluk : 
"Carlos Santana 1986-os budapesti koncertjének élménye és a mexikói gitáristen zenéjéből áradó napfény, vidámság, illetve szépség továbbadásának igénye hívta életre 2010-ben a Milagro Santana Tribute Bandet. „Az a tény, hogy egy darab fából, és hat darab drótból mi mindent lehet kihozni, maga volt a csoda. A koncerten pedig azt láttam, hogy ez az ember nem csak játszik a gitárján, hanem az egész lénye benne van a zenében. Akkor értettem meg, hogy a gitár csak egy eszköz arra, hogy átérezzük azt a boldogságot, kiegyensúlyozottságot, harmóniát, ami Carlosban benne van.” – fogalmaz igen meggyőzően a zenekar alapítója.
A banda tagjainak – Csonka Zoltán (gitár), Belicza András (timbales, vokál), Radi Tamás (billentyű), Bakó Árpi (basszus gitár), Zombori Attila (dob), Uzsorás Ádám (vokál), Monori Jani (kongák) – célja, hogy Santana zenéjét szabad értelmezésben élővé tegyék koncertjeiken.
Nagyváradon, a Szent László Napokon először hallhatjuk őket."
Forrás : szentlaszlonapok.ro 
Koncertjük június 24. péntek este 7 órakor a nagyváradi várban lesz.Jó szórakozást ' 

 Lehet sokan alig ismerik a zenekart.Néhány információ róluk : 

Milagro 
Fotó : milagro.atw.hu

"A zenekar ötlete már évekkel ezelőtt felmerült bennünk, de a konkrét megvalósításba csak 2010-ben vágtunk bele. Alapító tagokként (Csonka Zoltán, Belicza András) ekkor kezdtünk a megfelelő társak keresésébe. Tisztában voltunk vele, hogy olyan zenészeket kell találnunk, akik megfelelő szinten urai a hangszerüknek, viszont képesnek kell lenniük arra, hogy hajlandóak legyenek valami egészen újat, szokatlant megtanulni, így figyelmünk a fiatalok felé irányult.
Szerencsénk volt, mert aránylag rövid idő alatt megtaláltuk a megfelelő zenészeket. Mint a dominó, egyik hozta a másikat."
Teljes cikk : milagro.atw.hu

Videó 
 
Csatorna : youtube.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése