Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. január 13., szerda

Vége, megszűnt a váradi Bihar FC!

Meciul cu FC Braşov a fost ultimul în faţa propriilor suporteri pentru actuala echipă a FC Bihor 
Meciul cu FC Braşov a fost ultimul în faţa propriilor suporteri pentru actuala echipă a FC Bihor .Forrás : bihon.ro 

"A Nagyváradi Bihar FC másodosztályú labdarúgóklub ellen indított csődeljárás klub általi fellebbezésének ügyét tárgyalta tegnap délelőtt a Nagyváradi Fellebbviteli Bíróság mintegy öt percen át, majd meghozták a keserű döntést: a csődeljárás folytatódik, a váradi együttes pedig nem folytathatja szereplését egyetlenegy hazai focibajnokságban sem „CS FC Bihor Oradea” név alatt, ami esetében azt jelenti, hogy nem játszhat a II. Liga 2015/16-os idényének tavaszi folytatásában. Ami a klubszíneket, a logót, illetve az együttes sporttörténelmét illeti, arról a későbbiekben döntenek, a hírek szerint mindezeket árverésen lehet majd meg-, illetve visszaszerezni…
Ugyanakkor az ifjúsági és utánpótlás-nevelő központ jövője valószínűleg hamarosan megoldódhat, miután a klubhoz közeli személyek állítása szerint a Nagyváradi Városi Sportklub hajlandónak mutatkozik arra, hogy labdarúgószakosztályt indítson, ebben az esetben – más néven ugyan –, de az ifjúsági és gyerekcsapatok folytathatnák tevékenységüket.
Az is biztossá vált, hogy a pénzügyi hiányosságok miatt a Bihar FC-től tavaly ősszel „elpártolt” ukrán kapus, Nagy Sándor a Budapesti Honvédnál folytatja pályafutását. A patinás első osztályú magyar klub kiszemeltje egy másik Bihar FC-s labdarúgó is, méghozzá a védő Lőrincz Norbert, akit korábban a harmadosztályú Cigánd együttesével is hírbe hozták. Azzal a csapattal, ahol a Váradszentmártoni CSC egykori harmadosztályú legénységének gólvágója, Gheorghe Popescu ontja már egy jó ideje a gólokat. A fiatal csatár 16 mérkőzésen tizenkét alkalommal talált az ellenfelek hálójába" - írja a Bihari Napló.
Forrás : pressdisplay.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése