Látogassa meg Nagyváradot a Google Street Viewen '

Látogasson Nagyváradra a Google Street Viewen ' Kezdje a Borsi úton. Kattintson a linkre a instantstreetview.com-ra '

2016. január 14., csütörtök

Ilie Bolojan pezsgőt bonthat : Nincs többé a Bihar FC

A tavaszi idénynek már nem vághat neki a másodosztályban kieső helyen álló csapat 
A tavaszi idénynek már nem vághat neki a másodosztályban kieső helyen álló csapat.Forrás: reggeliujsag.ro

Gyásznap lett a nagyváradi focirajongóknak 2016 január 12 : "Kedden késő délután hozta nyilvánosságra döntését a Nagyváradi Ítélőtábla a Bihar FC-t érintő csődeljárást illetően. A bíróság elutasította a váradi klub fellebbezését, így maradt az első fokon kimondott csőd, illetve az azzal járó felszámolás" - írja a Reggeli Újság.

Ki a hibás?A válasz : sokan.Elkezdődött 1990-ben, és 2016-ban befejeződött.Mi lesz a csapattal? Mircea Fodor ezt mondta : „A Bihar FC története véget ért, de váradiak nem maradnak focicsapat nélkül. Így vagy úgy, de nyártól új csapat indul majd a megyei bajnokság valamelyik osztályában” Teljes cikk : reggeliujsag.ro

Nagy a fájdalma a nagyváradi szurkolóknak,mert sem Váradon,sem Bihar megyében nincs másodosztályú csapat.A harmadosztályban van két csapatunk,de csoda kellene,hogy a másodosztályba kerüljenek. Reménykedni lehet,de nem érdemes.Ha azt vesszük,hogy a Bihar FC a legalsó osztályban kezdi,ez azt jelenti,hogy évek kellenek a csapatnak a felzárkózáshoz.Talán marad a pálya,talán lesznek befektetők és talán lesznek focisták akik újabb dicsőséget hoznak Váradnak.

"Nincs tovább" - mondta Mircea Fodor.Tavasszal már nem lesznek másodosztályú meccsek a Bodola stadionban.Várható volt,de sokan reménykedtek a " csodában",melyből nem lett semmi.Maradtunk keserű és fájdalmas érzéssel.Azok akik meggazdagodtak a klubon,azok élik a gazdagok ,mi pedig, a sanyarú drukkerek életét.Sokan tudják mi történt. Talán egyszer a törvény szigora lesújt azokra ,akik a Bihar FC halálát okozták.Ilie Bolojan és Cornel Popa pezsgőt bonthat,mert sikerült a tervük : meghalt a Bihar FC.
  
Forrás : deluxe.hu

U.I.
Reménykedni kell a Bihar FC feltámadásában.Talán sikerülni fog ...
Írta egy elkeseredett váradi  ...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése